social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαιώνει ο Ηρόδοτος - «Αδύνατη η συμμετοχή μας στη Γ' Εθνική»

Επιβεβαιώνει ο Ηρόδοτος - «Αδύνατη η συμμετοχή μας στη Γ' Εθνική»

Την αρνητική εξέλιξη, σχετικά με την οποία σας ενημέρωνε χθες (30/6) το Soccerlive με σχετικό δημοσίευμα, ήρθε να επιβεβαιώσει σήμερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρόδοτου.

Σε αυτή τονίζει μεταξύ άλλων ότι η συμμετοχή της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι αδύνατη, ενώ προτείνεται η «επανίδρυση και ανασυγκρότηση της ομάδας» στο Πρωτάθλημα Α1 της ΕΠΣ Ηρακλείου. Αναλυτικά:

«Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και προσπάθειες του Δ.Σ του Ερασιτέχνη η συμμετοχή της ομάδας μας στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει θεωρείται αδύνατον. Η ομάδα μας προέρχεται από έναν αιφνίδιο υποβιβασμό ο οποίος έχει κοστίσει στην ομάδα μας σε διάφορα επίπεδα. Η νεα συγκρότηση των ομίλων στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ επιφέρει ακομα ενα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος όπου στην παρούσα κατάσταση δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Με απλούς υπολογισμούς η συμμετοχή μας στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ και απαιτεί ΜΠΆΤΖΕΤ άνω των 200 εως 250 χιλιάδων για επιτευχθεί έστω η παραμονή στην κατηγορία αυτη, όπου βαση της προκηρύξεως θα μετέχουν 17 ομαδες και θα υποβιβάζονται 7, εδώ να σημειωθεί οτι θα μετέχουν τουλάχιστον 7 ομαδες απο το βόρειο Αιγαίο για πρωτη φορα στην ιστορία του ομίλου. Όπου θα απαιτούνται 14 και πλεον ταξίδια με κόστος 7 εως 8 χιλιάδων ευρώ ανα ταξίδι πράγμα που ειναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε οικονομικά. Το Δ.Σ του Ερασιτέχνη προτείνει η ομάδα μας να συμμετέχει στο Α1 της ΕΠΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με σκοπό την επανίδρυση και ανασυγκρότηση της ομαδας μας σε ολα τα επίπεδα. Παράλληλα το Δ.Σ του Ερασιτέχνη πριν προβεί σε αυτήν την ενέργεια εως την τελευταία μερα δήλωσης στο πρωτάθλημα Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ 20.7.23 καλεί επίσημα οποιον θεωρείτε κατάλληλος με την μορφή επενδυτή και με τις κατάλληλες και απαραίτητες εγγυήσεις,οπου να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και μακρυά απο τοξικότητες την ομάδα μας στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ η πόρτα μας είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, παντα με την συμμετοχή και την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35