social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Καλή εικόνα στου Ρέντη

Πανιώνιος: Καλή εικόνα στου Ρέντη

Άλλη μία ευκαιρία για συμπεράσματα είχε σήμερα (25/8) το απόγευμα ο Πανιώνιος, που συνεχίζεται να βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας για την παρουσία του στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι κυανέρυθροι επικράτησαν του Ολυμπιακού β' με 3-2, έχοντας μία πολύ καλή παρουσία και την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γροντής ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Γεμιστός για το 0-1, ενώ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ξανά ο Γροντής σκόραρε, αυτή τη φορά με κοντρόλ και ωραίο πλασέ, έπειτα από σέντρα του Χοτζάλλι (0-2). Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα μετά και τις αλλεπάλληλες αλλαγές των δύο ομάδων, με τον Πανιώνιο να φτάνει σε τρίτο γκολ στο 80' χάρη σε πλασέ του Κουφουδάκη (0-3). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι, που προετοιμάζονται για το Πρωτάθλημα της Super League 2, μείωσαν με δύο γκολ για το τελικό 2-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι (75' Κουφουδάκης), Διονέλλης (46' Παυλάκης), Ποτουρίδης (75' Τσιμιδόπουλος), Ζούλιας (46' Καλύβας), Στούπης (65' Γκίνο), Μπρέγκου (75' Άνθης), Γροντής (65' Φερεκίδης), Γεμιστός (75' Εμπρά), Μπουρλάκης (46' Χριστόπουλος), Ιγνατίδης (65' Τσιμπόκας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35