social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαϊδάρι: Ανεβαίνει επίπεδο με Μπέλερη

Χαϊδάρι: Ανεβαίνει επίπεδο με Μπέλερη

Η διοίκηση του Χαϊδαριου είχε προαναγγείλει πριν από μερικές εβδομάδες ότι η ομάδα θα ενισχυθεί προκειμένου να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Έτσι λοιπόν, μετά την απόκτηση των Ματέα και Νικολόπουλου, ο πρόεδρος, Μιχάλης Θεοδοσιάδης, κατάφερε μέσω σε λίγη ώρα να δώσει τα χέρια με ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα του Χαϊδαρίου θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Νίκος Μπέλερης.

Ο σπουδαίος μέσος που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία στην Μαρκό και φέτος ξεκίνησε τη σεζόν Ασπρόπυργο, συμφώνησε με την ομάδα των δυτικών προαστίων και έρχεται να δώσει ποιότητα, εμπειρία, ενθουσιασμό και δυναμισμό στη μεσαία γραμμή. Μεταξύ άλλων ο "Μπέλέ" έχει περάσει από Διαγόρα, Αιγάλεω όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν χρόνια στην Γ' Εθνική, στην Προοδευτική, στη Μαρκό στον Βύζαντα Μεγάρων, στον ΑΟ Γλυφάδας και στον Αθηναϊκό.

Η κινηση αυτή επιβεβαιώνει τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί από τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Η ανακοινωση

Η Διοίκηση της ομάδας μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του έμπειρου μέσου Νίκου Μπέλερη. Πολλές οι παραστάσεις του και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει με ιστορικές ομάδες και ευχόμαστε να γινει το ίδιο και με την δική μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35