social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε σαν... Θύελλα, 4-2 τον Βύζαντα Μεγάρων

Επέστρεψε σαν... Θύελλα, 4-2 τον Βύζαντα Μεγάρων

Στις τελευταίες δύο περιπτώσεις που είχε υποδεχθεί αντιπάλους στο γήπεδο «Π. Σκούφος» δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη.

Αυτή τη φορά, όμως, η Θύελλα ήταν... όνομα και πράγμα, φτάνοντας σε άνετη επικράτηση με 4-2 απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων, που είχε ως συνέπεια την αποχώρηση του Γιώργου Αρχοντάκη από την τεχνική ηγεσία. Οι πράσινοι, μάλιστα, βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0, πριν δεχθούν στο τελευταίο δεκάλεπτο τα γκολ με τα οποία περιορίστηκε η έκταση της ήττας των κιτρινόμαυρων.

Μόλις στο 6' ο Γκούμας με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 1-0, ενώ στο 26' ο Ψυχογιός ανατράπηκε από τον Μουσκάι εντός περιοχής και από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 2-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τσούκας αξιοποίησε σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 79' ο ίδιος παίκτης μετά από παράλληλη σέντρα του Ντολλάνι σκόραρε για το 4-0. Είχε μεσολαβήσει στο 51' μία φάση στην οποία ο Γούλας είχε σουτ στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν καθυστερημένα αντίδραση, μειώνοντας στο 83' με κεφαλιά του Χαϊκάλη (4-1) και στο 87' με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά του Χατζάκου, για το 4-2.

Διαιτητές: Νικολάου, Μαρκαντωνάτος-Κουκόπουλος (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολλόγης): Κουμής, Αγγέλης, Φλώρος, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (77' Ντόκος), Γούλας (77' Μακροδημήτρης), Τσούκας, Ψυχογυιός (59' Κωτσάκης), Χίσο (54' Κοντογιάννης), Γκούμας (59' Γκούμας)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιώργος Αρχοντάκης): Πίνης, Ζαχαράκης, Ντερμίσι, Καρδάμης (65' Παικόπουλος), Μουσκάι, Καραγιάννης (46' Παππάς), Γκολφινόπουλος, Χατζημελετιάδης, Χαϊκάλης, Νέρες (46' Χατζάκος), Μίτσκο (46' Μ. Καραγιάννης).

 


Σχετικά άρθρα

Νέα μεγάλη κίνηση με Ουάγια για τον Ορφέα Αιγάλεω

Χριστοφιλέας: «Να κάνουμε περήφανη όλη τη Συρό με την εικόνα μας»

Καρέ τερμάτων ο Ηλυσιακός με σούπερ Σουλελέ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35