social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαρτσάκης: Ο ΑΟΑΝ αδικείται από τη βαθμολογική του θέση

Μαρτσάκης: Ο ΑΟΑΝ αδικείται από τη βαθμολογική του θέση

Συνέντευξη στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ παραχώρησε ο μεσοεπιθετικός του ΑΟΑΝ Στέφανος Μαρτσάκης για τα τελευταία παιχνίδια, την έως τώρα πορεία της ομάδας του Αγίου Νικολάου, τις δικές του εμφανίσεις, τον κόσμο του ΑΟΑΝ, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας τους.

Αρχικά και για το αν το διάστημα των τελευταίων εβδομάδων ήταν δυσκολότερο για την ομάδα στη σεζόν, με συνεχόμενα παιχνίδια και την αλλαγή προπονητή, είπε «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα, με κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς και με τον τρόπο που αυτά ήρθαν. Αυτά έχει όμως το ποδόσφαιρο και όταν κάτι δεν πάει καλά, ο πρώτος που την πληρώνει, είναι ο εκάστου προπονητής».

Για το αν μπορούσαν κάτι περισσότερο στα παιχνίδια με Επισκοπή, Ατρόμητο και Αλμυρό, απάντησε «Η ομάδα μας αδικείται γενικότερα από την βαθμολογική της θέση. Αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι και δεν είναι τυχαίο, ότι το παραδέχονται και όλες οι αντίπαλες ομάδες που παίζουν με εμάς. Σίγουρα η ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό με την Επισκοπή μας άφησε μεγάλη πικρία, γιατί κάναμε ένα πολύ καλό ματς και δικαιούμασταν την νίκη. Έπειτα ακλούθησε η αλλαγή προπονητή, πριν τον Ατρόμητο και έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα σε ένα νέο τρόπο παιχνιδιού, καθώς κάθε προπονητής έχει το δικό του πλάνο. Δεδομένης και της κούρασης που υπήρχε από τα συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή-Πέμπτη, δεν είχαμε το τέμπο και την ένταση που θα θέλαμε για να πάρουμε τη νίκη πιο εύκολα απ’ ότι αυτή ήρθε. Μεγαλύτερη σημασία έχουν όμως οι τρεις βαθμοί που καταφέραμε να πάρουμε, έστω και δύσκολα. Έπειτα με τον Αλμυρό προσαρμοστήκαμε ακόμα καλύτερα στο πλάνο του κ. Σκύβαλου και κάναμε ένα πολύ καλό ματς, αλλά ενώ καταφέραμε να προηγηθούμε δυο φορές σε μια δύσκολη έδρα, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα μας και να φύγουμε με το διπλό.

Για το αν είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι στιγμής εικόνα και απόδοση τους οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, τόνισε «Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι στιγμής βαθμολογική μας συγκομιδή, καθώς η δική μας ομάδα έχει παίκτες με πολλή ποιότητα και έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας».

Αν άξιζαν περισσότερους βαθμούς και που, ο Μαρτσάκης, είπε «Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς τόσο εντός έδρας καθώς δικαιούμασταν κάτι παραπάνω με Άρη Πετρούπολης και Επισκοπή, αλλά σίγουρα και εκτός έδρας σε παιχνίδια όπως στο Χαϊδάρι και στον ΠΟΑ που δεν αξίζαμε την ήττα».

Στη συνέχεια και για την παρουσία του κόσμο ανέφερε «Σίγουρα ο κόσμος μας δίνει τεράστια ώθηση στα εντός έδρας παιχνίδια. Αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας και τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Θέλουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει όπως κάνει μέχρι στιγμής και εμείς από τη μεριά μας υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε κάθε Κυριακή το 101% για να τους κάνουμε χαρούμενους και να φεύγουν γεμάτοι από το γήπεδο».

Για τη συνέχεια και ενόψει Περαμαϊκού, αλλά και με Προοδευτική που ακολουθεί και πώς να περιμένει ο κόσμο τον ΑΟΑΝ να αγωνιστεί σε αυτά τα ματς, απάντησε «Θεωρώ πως με την έλευση του νέου προπονητή έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο. Καθώς σε μια αλλαγή προπονητή ο κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί ακόμα περισσότερο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και όλοι οι παίκτες ξεκινούν από την ιδία βάση, γεγονός που δίνει ακόμα περισσότερα κίνητρα. Θεωρώ ότι η συνεχεία θα είναι ακόμα καλύτερη και παιχνίδι με παιχνίδι, θα αφομοιώνουμε το πλάνο του νέου προπονητή και θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι».

Σχετικά με την απόδοση του ίδιου και το καλό πρόσωπο που δείχνει το τελευταίο διάστημα, ο έμπειρος παίκτης εξήγησε λέγοντας «Όσον αφόρα τον εαυτό μου, πέρασα ενάμιση πολύ δύσκολο μήνα με συνεχή μικροπροβλήματα τραυματισμών, αρχής γεννωμένης από την παραμονή του παιχνιδιού με το Χαϊδάρι, τα οποία δεν με άφηναν να βρω αγωνιστικό ρυθμό, να είμαι στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης και να δείχνω το πραγματικό μου πρόσωπο. Πλέον όμως νιώθω πολύ καλά και με την έλευση του νέου προπονητή αισθάνομαι πιο απελευθερωμένος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Έχω πολλά να δώσω στον ΑΟΑΝ και είμαι σίγουρος ότι η συνεχεία θα είναι πολύ καλύτερη.

Για το πώς νιώθει στον ΑΟΑΝ, τις εντυπώσεις του από την ομάδα, αλλά και την πόλη ανέφερε χαρακτηριστικά «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογενείας του ΑΟΑΝ. Πρόκειται για μια ομάδα που αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα, με μια διοίκηση που βρίσκεται καθημερινά δίπλα μας και φροντίζει να μην μας λείπει τίποτα.

Η πόλη είναι δίπλα στην ομάδα και μας έχει αγκαλιάσει όλους από την πρώτη μέρα που ήρθαμε στον Άγιο Νικόλαο».

Ολοκληρώνοντας και για το ομάδα πότε θα φτάσει στα επίπεδα των πραγματικών της δυνατοτήτων η ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή, απάντησε «Θεωρώ ότι μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, όπου θα έχουμε και ένα χρονικό διάστημα να δουλέψουμε αρκετά με τον καινούριο προπονητή, τόσο σε τακτικά κομμάτια, όσο και σε φυσική κατάσταση, η ομάδα θα παρουσιάσει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο, η ομάδα θα έχει πάρει αυτό που πραγματικά αξίζει»

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35