social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβάσης: Είμαστε σε καλό μομέντουμ, κίνητρό μας να τερματίσουμε ψηλά! (vid)

Καβάσης: Είμαστε σε καλό μομέντουμ, κίνητρό μας να τερματίσουμε ψηλά! (vid)

Το μεγάλο «διπλό» (0-2) που πέτυχε ο Αστέρας Βάρης στη Ρόδο για την 28η αγωνιστική ήταν ένα από τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα του περασμένου σαββατοκύριακου (23-24/3) στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η παρουσία στην 6η θέση της κατάταξης με 50 βαθμούς και διαφορά δέκα βαθμών από τη θέση των μπαράζ για τη σωτηρία, αλλά και οι υπόλοιποι αριθμοί που συνοδεύουν την πορεία των κυανόλευκων (δεύτερη καλύτερη επίθεση και τρίτη καλύτερη άμυνα στον όμιλο), φανερώνουν πως κάτι πολύ καλό «χτίστηκε» το περασμένο καλοκαίρι στο «στρατόπεδο» των νεοφώτιστων.

Ο Γιώργος Καβάσης εξέφρασε στο Soccerlive τη χαρά του για την πορεία των πραγμάτων, υπογραμμίζοντας πως ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη δίνει ισχυρό κίνητρο στην ομάδα του. «Μέχρι στιγμής η χρονιά κυλάει άκρως θετικά. Σκοπός εξαρχής ήταν η ομάδα να πρωταγωνιστήσει για να μην κινδυνέψει! Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θέλουμε να συνεχίσουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό είναι και το κίνητρό μας» σχολίασε αρχικά ο προπονητής του Αστέρα και πρόσθεσε: «Είμαστε μία ομάδα που έχει νεαρά παιδιά τα οποία δίψουν για διάκριση, αλλά και έμπειρα που σέβονται το ποδοσφαιρικό τους background. Θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε τρίποντα σε κάθε παιχνίδι και ευελπιστώ στο τέλος αφενός να έχουμε σωθεί άνετα, αφετέρου να έχουμε τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στον επίλογό του τόνισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την καθημερινή προσήλωση και προσπάθεια! Φυσικά αξίζουν πολλά 'ευχαριστώ' στη διοίκηση και ειδικά στον πρόεδρο κ. Αντάρτη που φροντίζουν ώστε πραγματικά να μην μας λείπει τίποτα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35