social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέος Fitness Coach στον Αιολικό o Δημήτρης Μούρας

Νέος Fitness Coach στον Αιολικό o Δημήτρης Μούρας

Ένα ακόμα κενό, αυτή τη φορά στο τεχνικό επιτελείο, κάλυψε ο Αιολικός φέρνοντας στη Λέσβο νέο προπονητή φυσικής κατάστασης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μούρα, που έρχεται να αντικαταστήσει τον Βάιο Ρίππη, ο οποίος αποχώρησε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Μούρας έχει εργαστεί για μια τριετία στον Πανσερραϊκό, μεταξύ άλλων και στη Β' Εθνική, ενώ φέτος βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο του ΑΟ Παλαιοχώρας, ο οποίος αγωνίζεται στο 10ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Σερρών, με μεταπτυχιακό στην κινησιολογία, ενώ διαθέτει και δίπλωμα προπονητικής UEFA B.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αιολικού: «Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Δημήτρη Μούρα.

Ο νέος συνεργάτης του τεχνικού τιμ της ομάδας μας είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Σερρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κινησιολογία. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ανάλυσης απόδοσης (performance analysis), πτυχίο “Functional Training” και FMS (Functional Movement System).

Ο Δημήτρης Μούρας είναι παράλληλα κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B και έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης στον Πανσερραϊκό (2016-2019), σε Β' - Γ' Εθνική και φέτος στον ΑΟ Παλαιόχωρας στη Γ' Εθνική.

Δημήτρη, καλώς όρισες στον Αιολικό!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35