social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αφεντικό» η Νέα Ιωνία, 2-0 τον Καραβά στην πρεμιέρα των μπαράζ της Γ’ Εθνικής!

«Αφεντικό» η Νέα Ιωνία, 2-0 τον Καραβά στην πρεμιέρα των μπαράζ της Γ’ Εθνικής!

Η φορτσάτη Νέα Ιωνία ήταν το «αφεντικό» στους Αγίους Αναργύρους, όπου υποδέχθηκε τον Καραβά και τον νίκησε με 2-0 στην πρεμιέρα των μπαράζ της Γ’ Εθνικής!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Καθηλωτική εμφάνιση στο β’ ημίχρονο με δυο γκολ και… στροφή πλέον, στον δεύτερο αγώνα του ειδικού πρωταθλήματος με τον Ρεθυμνιακό στην Κρήτη την Μεγάλη Τετάρτη (1/5). Αντίθετα, δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα οι πρωταθλητές Πειραιά που έδειξαν να μην έχουν την επιθετικότητα που τους χαρακτήρισε φέτος και τον παίκτη που θα ένωνε την μεσαία γραμμή με εκείνη της κρούσης. Τώρα, θα αξιοποιήσουν το ρεπό τους και την 3η αγωνιστική θα υποδεχτούν τον ΑΟ Τυμπακίου (12/5).

 

Ο Ισίδωρος Σταυριανός κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς τον Χατζηγεωργίου και προτίμησε τον Ταβάρες αντί του Φερναντίνιο στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στερήθηκε τις υπηρεσίες των πολύτιμων Ρούπι και Ζώτο. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλά σουτ και μεγάλες ευκαιρίες που να ανησύχησαν τους Μπαλασάκη και Μπαντίκο, αντίστοιχα. Οι «κυανοκίτρινοι» είχαν συνολικά την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιβραβεύτηκαν στο έπακρο, όταν επέστεψαν από τα αποδυτήρια.

 

Στο 56’ ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ταβάρες εμφανίστηκε στο δεύτερο δοκάρι για να ανοίξει το σκορ (1-0) με το κεφάλι και την άμυνα των «μπλε» να έχει «κολλήσει». Στο 62’ ο Μαρίνου γέμισε στην περιοχή με ένα φάουλ, ο Αλέμης γύρισε την μπάλα προς τον Αποστόλου και εκείνος δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε από κοντινή απόσταση! Τελικά, ο Πλατέλλας σφράγισε τη νίκη στο 74’ με ωραίο σουτ έπειτα από το «ριμπάουντ» που πήρε σε σουτ του Τζαμάι που έδιωξε ο Μπαντίκος. Στο 90’ ο Μαρίνου είχε «οβίδα» στο δοκάρι, με το 2-0 να μην αλλάζει και τον κόσμο που άγγιξε τα 500 άτομα να αποχωρεί ικανοποιημένος από μια όμορφη μάχη με νικήτρια την Νέα Ιωνία!

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Παπαδόπουλος (Δυτ. Αττικής)-Ντόβολης (Εύβοιας)

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος (61’ Σταύρου), Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Αντωνόπουλος (60’ Μαρίνου), Τζαμάι, Βεζιρτζόγλου (85’ Μπάστας), Πλατέλλας (85’ Σπυριδάκης), Ταβάρες (60’ Φερναντίνιο).

 

ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Γκούμας (46’ Πηγουνάκης), Ιωακειμίδης, Κουτσοποδιώτης, Τηλιγάδας, Ζαμπέτης (61’ Αναγνώστου), Αγγελόπουλος (86’ Σιδηρόπουλος), Παπανικολάου, Δανασής, Ηλιάδης, Επιτροπάκης (46’ Παυλίδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35