social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χρήσιμη ισοπαλία για Ελλοπιακό με ΑΟ Υπάτου (3-3)

Χρήσιμη ισοπαλία για Ελλοπιακό με ΑΟ Υπάτου (3-3)

Έναν βαθμό ήθελε ο Ελλοπιακός κόντρα στον ΑΟ Υπάτου για να «κλειδώσει» τη σωτηρία του και τον πήρε.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 3-3 στο ντέρμπι της Βοιωτίας για την 34η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να καταλαμβάνουν τη δέκατη θέση στην τελική κατάταξη, σε ευνοϊκή -για εκείνους- ισοβαθμία με την Προοδευτική.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Μεγάλος άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ από κοντά (1-0), στο 30' ο Αλμπάνης είχε δοκάρι με σουτ και στο 36' ο Ντρούγκας ισοφάρισε με σουτ (1-1). Στο 59' ο Μεγάλος εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του γκολκίπερ Χατζηγιαννάκη και με μακρινό πλασέ σημείωσε το 2-1, για να ακολουθήσει η ισοφάριση με κοντινό πλασέ από τον 16χρονο Παρασκευόπουλο σε ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα (2-2). Στο 82' ο Χατζηλάμπρος έκανε κούρσα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 3-2, με τον Ποτουρίδη να ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ στο 84' για το τελικό 3-3.

Διαιτητές: Καπίρης (Αθηνών), Βαλιώτης (Λάρισας)-Κατσαρός (Ευρυτανίας)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Χασάι (68' Καλαμπόκας), Βιέννας, Τσέλλος, Παπαγεωργίου (46' Δημητρίου), Μάκο (60' λ.τρ. Αχείμαστος), Ρεσβάνης (46' Σιαμπάνης), Ριζάι, Μεγάλος (73' Αλ Ομπισάτ), Γιάχο, Χατζηλάμπρος

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Ντρούγκας (73' Δακτυλίδης), Ηλιού, Καλλιτσουνάκης (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Παρασκευόπουλος, Μπακαούκας, Κατσουρός, Πολυμέρης, Μαριόλας, Τιάγκο, Αλμπάνης (62' Ποτουρίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35