social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σουτζής: Κάναμε μία καταπληκτική πορεία, πήραμε παντού τα εύσημα!

Σουτζής: Κάναμε μία καταπληκτική πορεία, πήραμε παντού τα εύσημα!

Η ισοπαλία που απέσπασε ο Αλμυρός στη Ν. Σμύρνη με πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωταθλητή Πανιώνιο (1-1) ήταν απλώς το... κερασάκι στην τούρτα της εν γένει εξαιρετικής παρουσίας του στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Για αυτή την παρουσία ο Μανώλης Σουτζής είχε λόγους να νιώθει χαρούμενος, αλλά και περήφανος, αποδίδοντας τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε στο Soccerlive, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του αμέσως με την ολοκλήρωση της σεζόν.

«Κάναμε μία καταπληκτική πορεία, τερματίζοντας στην 3η θέση. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου διότι είναι αυτοί που έκαναν την προσπάθεια, αυτοί που έριξαν πολλά κιλά ιδρώτα! Όπου κι αν πήγαμε, πήραμε τα εύσημα για την εικόνα μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ περήφανος που είχα αυτούς τους ποδοσφαιριστές» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής, ενώ για το ματς με τον Πανιώνιο τόνισε: «Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά, νομίζω ότι στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν κυρίαρχοι. Σο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο Πανιώνιος, όμως νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35