social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εθνικός Πειραιά: Αναμένει τις εξελίξεις και συνεχίζει τις προπονήσεις μέχρι τέλος Μαϊου!

Εθνικός Πειραιά: Αναμένει τις εξελίξεις και συνεχίζει τις προπονήσεις μέχρι τέλος Μαϊου!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά (1-0 τον Καραβά).

Στις τάξεις της ομάδας ήδη κοιτάζουν την επόμενη ημερα, με την διοίκηση του συλλόγου να παρακολουθεί με ανυπομονησία τις εξελίξεις όσον αφορα την ανώτερη κατηγορία. 

Άλλωστε όπως ενημερωθήκατε από την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Χαντέ, ο Εθνικός έκανε γνωστό ότι: "η ομάδα ενημέρωσε τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές , αθλητικές και πολιτικές αρχές, ότι είναι έτοιμος για οποιαδήποτε εξέλιξη ,εν όψει αλλαγών στον χώρο του ποδοσφαίρου".

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον του έρθει πρόσκληση από την Superleague 2 για να αγωνιστεί στην ανώτερη κατηγορία τότε θα κινήσει τις διαδικασίες για να επιστρέφει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσει του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχιστούν μέχρι και τέλος του μήνα, ενώ στο μεσοδιάστημα θα ξεκινήσουν οι επαφές της διοίκησης με τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος βάση των εισηγήσεων που έχουν γίνει από το τεχνικό επιτελείο.

Ήδη η ομάδα προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Χαντέ και τις επόμενες ημέρες θα περάσουν την πόρτα των γραφείων του συλλόγου οι συνεργάτες του κ. Χαντέ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και τη νέα χρονιά με τους κυανόλευκους. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35