social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απούσα από το Κύπελλο Ελλάδος η Ελλάς Ποντίων – Οι λόγοι της απόφασης

Απούσα από το Κύπελλο Ελλάδος η Ελλάς Ποντίων – Οι λόγοι της απόφασης

Η γνωστοποίηση των 24 ζευγαριών της α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος επιφύλασσε και μία έκπληξη στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στις 48 ομάδες που θα πάρουν μέρος στον θεσμό δεν βρίσκεται -μεταξύ άλλων- η Ελλάς Ποντίων, η οποία στις 13 Απριλίου λύγισε (2-1) την Προοδευτική στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και στέφθηκε Κυπελλούχος Πειραιά. Οι «βυσσινί» δεν δήλωσαν συμμετοχή και ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Φούντας εξήγησε τους λόγους, στην επικοινωνία που είχε το Soccelive μαζί του. «Μετά την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν, δεν υπήρχε χρόνος και διάθεση να ασχολήθουμε με τον συγκεκριμένο θεσμό. Έπρεπε να φτιάξουμε μια εντελώς νέα ομάδα από την αρχή. Όταν πλέον το καταφέραμε, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν καινούριοι και, έτσι, χρειάζονταν χρόνο για να 'βρεθούν' αγωνιστικά και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε ένα παιχνίδι που θα ήταν τόσο νωρίς στη σεζόν» σημείωσε χαρακτηριστικά, για να στείλει στη συνέχεια το μήνυμά του προς τον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας Ποντίων: «Ο κόσμος της ομάδας να είναι σίγουρος ότι διοίκηση θα κάνει το καλύτερο που μπορεί.. Γίνονται καθημερινά προσπάθειες από τη διοίκηση για το καλύτερο του συλλόγου σε ό,τι αφορά στο δυναμικό της ομάδας. Η Ελλάς Ποντίων είναι εδώ».

Να σημειωθεί ότι έχει παρθεί απόφαση από τη διοργανώτρια Αρχή να μην υπάρξουν κυρώσεις οικονομικού τύπου προς τις ομάδες που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στον θεσμό, όπως είναι για παράδειγμα η Ελλάς Ποντίων. Χρηματικό πρόστιμο θα επιβληθεί μόνο στην περίπτωση που κάποια ομάδα δεν αγωνιστεί, ενώ αρχικά έχει δηλώσει συμμετοχή.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35