social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανθρακικός-Εθνικός: Παραμένει στα αποδυτήρια η διαιτητική τριάδα

Πανθρακικός-Εθνικός: Παραμένει στα αποδυτήρια η διαιτητική τριάδα

Προ των πυλών της οριστικής διακοπής και με τη... βούλα βρίσκεται η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Εθνικό για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που ξεκίνησε στις 3 μ.μ. και διεκόπη πριν την ανάπαυλα λόγω σύρραξης και επίθεσης παράγοντα των γηπεδούχων σε ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive, η διαιτητική τριάδα βρίσκεται στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Κομοτηνής, όπου ο διαιτητής Χορόζογλου συντάσσει το φύλλο αγώνος χωρίς πρώτα να έχει κοινοποιήσει τις προθέσεις του. Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βρίσκονται στα αποδυτήριά τους, με εκείνους του Εθνικού να εμφανίζονται ανένδοτοι απέναντι στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, θεωρώντας πως υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα. Μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο αναφέρουν πως έχουν αλλάξει ενδυμασία, πλέον, με σκοπό το ταξίδι για την επιστροφή τους στην Αθήνα. Εξάλλου, από τις βιαιοπραγίες που σημειώθηκαν ο ποδοσφαιριστής Γεωργούσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ και οι Παπαγγελής, Μακρυγιάννης δέχθηκαν γρονθοκοπήματα.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας προσπάθησαν να αποτρέψουν την πορεία των πραγμάτων, με σκοπό όχι τόσο τη διεκδίκηση της πρόκρισης που πέρασε σε δεύτεροι μοίρα, αλλά την αποφυγή ενδεχόμενης τιμωρίας από τυχόν οριστική διακοπή της συνάντησης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35