social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα πρόκριση ο Αχαρναϊκός! - Απέκλεισε την Παναχαϊκή στα πέναλτι (3-2)

Νέα πρόκριση ο Αχαρναϊκός! - Απέκλεισε την Παναχαϊκή στα πέναλτι (3-2)

Άλλη μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του πρόσθεσε σήμερα (13/9) το απόγευμα ο Αχαρναϊκός, πανηγυρίζοντας ακόμη μία πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος!

Η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη απέκλεισε την Παναχαϊκή της Super League 2 ύστερα από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι! Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρησή τους στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), με τους πράσινους να παίρνουν το εισιτήριο στη «ρώσικη ρουλέτα», επικρατώντας με επιμέρους σκορ 3-2 και παρά το γεγονός ότι αρχικά είχαν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο!

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ στο 65ο λεπτό με τον Χατζή, το οποίο όμως δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ, ενώ στο 111' ο Αχαρναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσιμπουρλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ενενηντάλεπτο και η ημίωρη παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι και τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται εν τέλει πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι!

-Η διαδικασία των πέναλτι: Κανσιέρ (0-1), Νατσιόπουλος (απόκρουση), Κιρσανίδης (0-2), Γερώνυμος (1-2), Μασούρας (απόκρουση), Αντωνόπουλος (2-2), Χριστόπουλος (απόκρουση), Μάναλης (3-2), Παραστρατίδης (άουτ)

Διαιτητές: Μπεκιάρης, Τριαντάφυλλος-Σπηλιώτης (Κορινθίας)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Μπιταξής, Μάναλης, Πηνιώτης, Γκούφα (96' Αντωνόπουλος), Παπαδόπουλος (14' λ.τρ. Γερώνυμος), Ματσούκας (46' Στραβομύτης), Νατσιόπουλος, Χατζής (90' Τσιμπουρλάς)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κολοβούρης, Λιόφαγος, Κανσιέρ, Μπάρετ, Καραγιάννης, Νάστος, Κιρσανίδης, Αποστολόπουλος, Πατρινός, Πετσίτης, Ολιβέιρα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35