social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσούνης: Θέλουμε να αποδείξουμε ότι εκείνο το σκορ ήταν μία κακή παρένθεση

Τσούνης: Θέλουμε να αποδείξουμε ότι εκείνο το σκορ ήταν μία κακή παρένθεση

Την ομάδα κόντρα στην οποία ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ, θα αντιμετωπίσει ο ΑΟ Ατλαντίς και στην πρεμιέρα των πλέι οφ το απόγευμα της Κυριακής (13/3).

Η ομάδα της Ανθούσας θα φιλοξενηθεί από τη Μαρκό στο γήπεδο Αρτέμιδος, ομάδα από την οποία στις 20 Φεβρουαρίου είχε ηττηθεί με το «βαρύ» 5-0. Επ' αφορμή της έναρξης των πλέι οφ, ο Γιώργος Τσούνης μίλησε στο Soccerlive, κάνοντας λόγο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του θα επιδιώξει να αποδείξει ότι το σκορ της τελευταίας αγωνιστικής ήταν μία «κακή παρένθεση».

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς συνεχίζουν να μας ταλανίζουν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν κάποια παιδιά με ίωση και δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι θα είναι στην αποστολή. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, με πλήρες ρόστερ, πληθώρα επιλογών και με έναν εξαιρετικό προπονητή. Παρ' όλα αυτά, εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας, με σκοπό να αποδείξουμε ότι το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης ήταν μία κακή παρένθεση» σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35