social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλητής ο Αστέρας Βάρης (3-1 τον Αχαρναϊκό) και... τώρα μπαράζ!

Πρωταθλητής ο Αστέρας Βάρης (3-1 τον Αχαρναϊκό) και... τώρα μπαράζ!

Έφερε εις πέρας και την τελευταία... δουλειά που είχε απομείνει ο Αστέρας Βάρης και, πλέον, ετοιμάζεται για τα μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων με φόντο την επάνοδο στη Γ' Εθνική!

Η ομάδα του Γ. Καβάση επικράτησε με 3-1 του Αχαρναϊκού για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ και τερμάτισε στην πρώτη θέση, τρεις βαθμούς πάνω από τον Κεραυνό Κερατέας.

Το έργο των κυανόλευκων αποδείχθηκε εύκολο απέναντι στους πράσινους, ενόψει και της συνάντησής τους στον τελικό του Κυπέλλου στις 17 Μαΐου. Στο 18ο λεπτό ο Ντούλιας με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 32' ο Καλλιμάνης σκόραρε με πλασέ (2-0), θέτοντας γερές βάσεις για την επικράτηση. Στο 67' ο Ντιαττά αξιοποίησε κάθετη πάσα του Στραβομύτη και με πλασέ μείωσε σε 2-1, με τον Μπεχάρι να γράφει με πλασέ στο 86' το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Σπυρόπουλος-Κάλλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μουλιανάκης, Ερρίκος, Κοφσανίδης, Μεϊμάρογλου (60' Μπεχάρι), Νικολακόπουλος, Μάγγος, Χριστίνης, Ντιαγνέ, Καλλιμάνης (62' Γκέργκη), Ντούλιας (68' Φαμέλης), Μπελαβράκης (62' Νιούμαν)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Καρμοίρης (57' Βασιλόπουλος), Μάναλης (62' Γεωργακής), Μανουσάκης, Βασιλείου, Δημακάκος (57' Τσαλερίδης), Μανωλιάς (62' Σπυρίδης), Παπαδόπουλος, Ντιαττά, Αντωνόπουλος (57' Τσιμπουρλάς), Στραβομύτης

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35