social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό ο Παλλαυρεωτικός στη Βούλα, 2-2 με Άρη

Βαθμό ο Παλλαυρεωτικός στη Βούλα, 2-2 με Άρη

Δύο φορές βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ ο Παλλαυρεωτικός και ισάριθμες ισοφάρισε στη Βούλα, για να αποσπάσει τελικά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον Άρη για την 21η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν από το ξεκίνημα του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρήκαν το προβάδισμα στο 22ο λεπτό χάρη σε κοντινό πλασέ του Στακάι (1-0), για να έρθει η ισοφάριση στο 35', όταν μετά από λάθος του Νεστερένκο στην άμυνα, ο Φετολλάρι με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-1. Στο 52' ο Νεστερένκο πήρε το... αίμα του πίσω και με ωραίο σουτ από θέση εκτός περιοχής «κρέμασε» τον Μητσόπουλο για το 2-1. Παρά το νέο σοκ, η ομάδα του Λαυρίου ισοφάρισε εκ νέου στο 60ο λεπτό, όταν ο Δούμας κατέβασε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία της εστίας για το 2-2. Μετά τους πανηγυρισμούς ο σκόρερ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ζαχαρόπουλου και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Παρ' όλα αυτά, ο Παλλαυρεωτικός κράτησε το αποτέλεσμα και πρόσθεσε τον βαθμό στη συγκομιδή του.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκούβας-Κουλοχέρης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Χατζής (42' Λίτσι), Αλίκα (73' Μπέλι), Νεστερένκο, Μαούνης, Στακάι (85' Μελίσης), Τσάγκαρης, Γούμενος (46' Γκιούρα), Σένε, Ιατρού, Γιαννής

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μητσόπουλος, Χουσεΐν (51' Κατσίκης), Μανωλιάς (76' Κουκουνασούλης), Δούμας, Παληγεώργος, Μεγαλοοικονόμου, Κοντιζάς, Μωραΐτης, Καραδήμος (86' Ζυγούρης), Πρέντι, Φετολλάρι.

 

 


Σχετικά άρθρα

«Ασφαιροι» Σαρωνικός και Αχαρναϊκός

Κοιτάζουν για ενίσχυση στον Παλληνιακό

Πέρασε με Γκαβασιάδη από τα Σπάτα ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-0 τον ΑΟ Άρτεμις

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35