social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Παπάζογλου υπέγραψε το «διπλό» του Αήττητου Σπάτων στον Γέρακα

Ο Παπάζογλου υπέγραψε το «διπλό» του Αήττητου Σπάτων στον Γέρακα

Συνέχεια στη νικηφόρο πορεία του έδωσε ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Παπαϊωάννου πέτυχε τέταρτη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Γέρακα όπου για την 25η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Ατλαντίς. Το «διπλό» των πράσινων υπέγραψε ο Δ. Παπάζογλου, ο οποίος πέτυχε δύο θαυμάσια γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή αλλά και ορισμένες καλές στιγμές για να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν το προβάδισμα στο 54ο λεπτό χάρη σε λόμπα του Παπάζογλου μετά από ασίστ του Τσουχλαράκη (0-1). Στο 65' η ομάδα του Γ. Τσούνη «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν το σουτ του Καγιά σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτό που δεν έκαναν οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 90', όταν «χτύπησε» πάλι ο 29χρονος άσος και με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Φωστέρης, Κωστάκης-Μινάρδος

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Χαραλαμπίδης, Ι. Μπαλάσκας, Α. Καρακώστας (78' Παπαδιονυσίου), Κιούρκος (69' Γεωργακόπουλος), Αναστασίου, Κάγιας, Σιούτης, Σπ. Μπαλάσκας (69' Βουτούνας), Αδαμίδης, Γ. Καρακώστας, Μπουρμπούλης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Καλούδης, Τσουχλαράκης, Κουβαράς, Σιάννης, Τσιαχματιώτης, Φυτιλής, Παπάζογλου, Νταής, Λύγκος (80' Καραγιάννης), Σεΐτι (81' Σπανός), Χοτζάι (90' Γκιορντούμι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35