social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πετράλωνα: Ενημέρωση από Παύλοβιτς

Πετράλωνα: Ενημέρωση από Παύλοβιτς

Σε σύντομη ενημέρωση σχετικά με την καθημερινότητα στις τάξεις της ΑΕ Πετραλώνων προχώρησε ο Θανάσης Παύλοβιτς, μέσω δήλωσής του στο Soccerlive.

Αφού πρώτα απένειμε τα εύσημα στην ΕΠΣ Αθηνών για την αναβολή στην αγωνιστική δράση, στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο, αλλά και στα μεταγραφικά. Αναλυτικά, δήλωσε:

«Καταρχάς, θέλω να δώσω τα εύσημα στην Ένωση της Αθήνας, που για ακόμα μία φορά αντέδρασε σωστά, αποφασίζοντας την αναβολή της αγωνιστικής, σεβόμενη την υγεία όλων των εμπλεκομένων. Αποτέλεσμα αυτού είναι να βοηθηθούν οι περισσότερες ομάδες, μεταξύ αυτών κι εμείς, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζαμε με κρούσματα κορονοϊού. Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, όλη την εβδομάδα, και ενδεχομένως το σαββατοκύριακο να γίνει κάποιο φιλικό. Στα μεταγραφικά, κοιτάμε κάποιους ποδοσφαιριστές που αν αποκτηθούν, θα μας βοηθήσουν να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιο αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τέλος, με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, πρωτίστως με υγεία και το νέο έτος να είναι καλύτερο και πιο αισιόδοξο από το προηγούμενο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35