social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζευγιτης: Τελικά δεν γνωρίζει κανείς τι είναι αυτός που έβγαλε το μαχαίρι;

Ζευγιτης: Τελικά δεν γνωρίζει κανείς τι είναι αυτός που έβγαλε το μαχαίρι;

Ο πρόεδρος της Διάνα Ηλιούπολης κύριος Γιάννης Ζευγίτης εκφράζεται για το τραγικό περιστατικό του σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα Άντι Μπέτσκο,

ο οποίος μαχαιρώθηκε ευρισκόμενος στις εξέδρες του γηπέδου κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο Α γήπεδο Ηλιούπολης ανάμεσα στον γηπεδούχο Χαραυγιακό και την Διάνα. 

 «Υπάρχει ένα γεγονός το οποίο κανένας δεν αμφισβητεί και για το οποίο κανείς δεν είχε το θάρρος να βγει και να ζητήσει μια ΣΥΓΝΩΜΗ. Κανείς δεν βγήκε να μας πει πως βρέθηκαν στο γήπεδο 200 άτομα (εμάς μας ζητήθηκε ονομαστική λίστα 10 ατόμων η οποία και δόθηκε) όταν ο μέγιστος αριθμός είναι 80, κανείς δεν τόνισε ότι από το πρώτο λεπτό έπεφταν βροχή οι κροτίδες, κανείς δε μας είπε για τα συνεχή υβριστικά συνθήματα που άκουσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τελικά αυτός που έβγαλε μαχαίρι είναι φίλος της Διάνα; Είναι φίλος άλλης ομάδας; Δεν γνωρίζει κανείς. Και όλα αυτά σε ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ 2 ομάδων της πόλης μας. Ας ασχοληθούμε με το αν η ανακοίνωση άργησε να ανεβεί...... Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία» 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35