social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρέμεινε στην 1η θέση η Νέα Ιωνία, 2-0 τον Αγιο Ιερόθεο

Παρέμεινε στην 1η θέση η Νέα Ιωνία, 2-0 τον Αγιο Ιερόθεο

Στην πρώτη του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ παρέμεινε η Νέα Ιωνία που επικράτησε με 2-0 του Άγιου Ιερόθεου.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΙΑΦΑ

Η προσφυγική ομάδα κλείνει θετικά μια σειρά αγώνων και πλέον κοιτάζει το μέλλον πιο αισιόδοξα σε αντίθεση με τον Άγιο Ιερόθεο που παραμένει σε δύσκολη θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, οι οποίοι νωρίς είχαν ένα ακυρωθέν γκολ λόγω οφσάιντ, ενώ, λίγο αργότερα, ζήτησαν πέναλτι, στο οποίο δεν συμφώνησε ο διαιτητής της αναμέτρησης. Όσο περνούσε η ώρα ο Άγιος Ιερόθεος ισορρόπησε, κλείνοντας καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Μυλωνά. Το παιχνίδι άναψε ξανά προς το τέλος του ημιχρόνου, όταν, αρχικά, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε γυριστή κεφάλια του Φειδαίου. Λίγο αργότερα η τύχη γύρισε εκ νέου την πλάτη στους φιλοξενούμενους, καθως ο Μπριστογιάννης στο 39' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το προβάδισμα της Νέας Ιωνίας. Χαλαρός ο ρυθμός και στην επανάληψη, με τη Νέα Ιωνία να έχει συντριπτικά την μπάλα στα πόδια της. Μια κατοχή, βέβαια, που δεν μεταφράστηκε στις αντίστοιχες ευκαιρίες. Με τη συμπλήρωση της μιας ώρας παιχνιδιού, ο Φερναντίνιο χρίστηκε σκορ, σε μια πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια, αλλά και εκτέλεση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Δίχως πολλές συγκινήσεις το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Άνετα το τρίποντο για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Διαιτητής ήταν ο Τσολακίδης με βοηθούς τους Τσιάτσιο και Νάτσιο.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός) Μπαλασάκης, Σταύρου, Χατζηεωργίου, Αλέμης, Μπάστας, Πατσατζογλου (62' Κωνσταντίνου), Φερναντινιο (77' Ντεμπά), Τζαμάι (77' Χαματάι), Βεζυρτζογλου, Μαρινου (18' λ.τρ. Σπυριδάκης), Ταβάρες.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανος) Μυλωνάς, Μονεμβασιτης, Πετρόπουλος, Μπριστογιάννης (69' Τσαγκαρης), Σουλοβάρι, Φειδαιος, Κωνσταντουλάκης (46' Τίγκας), Χριστούλης, Νησαριώτης (69' Βασιλείου), Στοινα (90' Ρήγας), Φράγκος (69' Μαλλης).


Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια σε ΑΟ Ν. Ιωνίας από Αλσούπολη και ευχές για άνοδο

Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ [22,23/1]

Σιλεβίστας: Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε και να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35