social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία νίκη ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 τον Αττικό

Σπουδαία νίκη ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 τον Αττικό

Τεράστιας σημασίας «τρίποντο» σε ένα απαιτητικό παιχνίδι πέτυχε ο ΑΟ Ιλίου και παρέμεινε «ζωντανός» στη μάχη που γίνεται για την κατάκτηση των πρώτων δύο θέσεων στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, η ομάδα του Α. Νάστου λύγισε με 2-1 τον Αττικό, στις τάξεις του οποίου εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν... φορτσάτοι στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν με δύο γκολ διαφορά στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο. Στο 5' ο Γιώτης και στο 25' ο Φούρλας σημείωσαν με ισάριθμα σουτ το 2-0, που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, αφού πριν την ανάπαυλα ο νεαρός γκολκίπερ Μπακλέσης απέτρεψε τη μείωση του σκορ με σωτήρια επέμβαση. Στο 50' ο Γιώτης είχε σουτ στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να εδραιώσει το προβάδισμα της ομάδας του, με τον Καργιώτη να βρίσκει δίχτυα στο 84' με κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Αραβίδης-Τζέλος

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Μπακλέσης, Κιτσώνης, Μπισμπίκης, Δαούτης, Τζώρτζης, Ζήκος, Γιώτης, Μάλλιος (74' Καλογήρου), Φούρλας, Λερούτσος (82' Μπάμη), Κορωνιός

ΑΤΤΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου, Καργιώτης, Κοντόπουλος (46' Μπέλη), Κορνελάτος, Ματσαβέλας, Χέλμης, Χρόνης (78' Δουληγέρης), Ναούμ, Σούφλας, Γεωργαντής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35