social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαμ με Βουτσιώτη στον Ορφέα Αιγάλεω

Μπαμ με Βουτσιώτη στον Ορφέα Αιγάλεω

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσαν στον Ορφέα Αιγάλεω, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στην Β' ΕΠΣΑ.

Στον σύλλογο των δυτικών προαστίων θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από εδώ και στο εξής ο Δημήτρης Βουτσιώτης, με θητεία σε αρκετές σημαντικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έπειτα από μία σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα του Άρη Βούλας , συμφώνησε με τους κόκκινους προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθειά τους για πρωταθλητισμό.

Ο έμπειρος μέσος «ανδρώθηκε» στον Ολυμπιακό, για να αγωνιστεί ακολούθως σε Ιωνικό, Πανιώνιο, Επισκοπή, Κοζάνη, Ηλυσιακό, Παναιγιάλειο, Τριγλία Ραφήνας, Αιολικό, Άγιο Ιερόθεο, Αστέρα Βλαχιώτη και Προοδευτική.

Η ανακοινωση

Το Δ.Σ. του Ορφέα Αιγάλεω είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΥΤΣΙΩΤΗ. Ο Δημήτρης ξεκίνησε τα πρώτα του  ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και διετέλεσε αρχηγός στην U20, επίσης έχει περάσει από ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΙΩΝΙΚΟ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΑΙΟΛΙΚΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ , ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΧΑΡΑΥΓΗ, ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ. Ακόμη μια εξαιρετική κίνηση από την διοίκηση της ομάδας, η οποία έχει καλύψει όλα τα θέλω του κοουτς ΠΙΣΤΟΛΗ. Δημήτρη καλωσόρισες !


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35