social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξέσπασε» με 7-0 το Παγκράτι επί του Λαρισαϊκού, «στροφή» σε Γκυζιακό!

«Ξέσπασε» με 7-0 το Παγκράτι επί του Λαρισαϊκού, «στροφή» σε Γκυζιακό!

Νίκη-«ξέσπασμα» για το Παγκράτι που άφησε πίσω την ήττα-«σοκ» από τη Νίκη Αλίμου, επικράτησε με 7-0 του Λαρισαϊκού στο Ελληνικό και πάτησε την κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 36 βαθμούς, όσους ο Γκυζιακός με ματς λιγότερο, πριν από την «μάχη» τους στην Αλεπότρυπα. Ωραίο ποδόσφαιρο και… game over από το 15’, καθώς το σκορ έγινε 3-0 σε 6 λεπτά.

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Ο… χορός των γκολ άνοιξε στο 11’ έπειτα από ενέργεια του Κωνσταντινίδη που έδωσε έτοιμο γκολ (1-0) στον Καρακίτσιο από τα αριστερά. Στο 13’ ο Χρ. Ακριτίδης έστρωσε στον Στεργιόπουλο που πλάσαρε ιδανικά για το 2-0 και δυο λεπτά αργότερα (15’) χάθηκε η… μπάλα ύστερα από προσπάθεια του Κουρουπάκη, «τακουνάκι» του Καρακίτσιου και άψογη κίνηση του Στεργιόπουλου για το 3-0. Στο 26’ ο δείκτης έφθασε στο 4-0 με τον Κουρουπάκη να μπαίνει και αυτός στη λίστα των σκόρερ, καθώς πήρε το… ριμπάουντ σε κενή εστία έπειτα από σουτ του Κωνσταντινίδη στο δοκάρι.

 

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, το Παγκράτι σκόραρε στο 47’, όμως το γκολ ακυρώθηκε. Εν τέλει, το 5-0 ήλθε στο 57’ με πανομοιότυπο τρόπο, όπως στο 4-0, μόνο που ήταν η στιγμή του Κωνσταντινίδη να πάρει το δικό του… ριμπάουντ μετά την «οβίδα» του Κουτσοχρήστου στο δοκάρι. Στο 60’ και το 73’ ο Θανέλλας «σέρβιρε» το 6-0 και το 7-0 που πέτυχαν οι Χρ. Ακριτίδης και Ντότσικας, αντίστοιχα, αναδεικνύοντας το βάθος και την ποιότητα της ομάδας των Νίκου Ακριτίδη και Γαβριήλ Θωμά. Στις καθυστερήσεις ο Θανέλλας κέρδισε και πέναλτι, όμως ο Κωνσταντινίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι (ίσως και για fair play).

 

Όσον αφορά τον Λαρισαϊκό, τα γρήγορα γκολ δεν του άφησαν περιθώρια. Στο 59’ ο Χαραλαμπόπουλος και στο 69’ ο Βασιλικός είχαν τις σπουδαιότερες στιγμές, ενώ στο 85’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κέσκος για εξύβριση προς τον διαιτητή.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοντογιάννης Δ., Μαντάκας Κ. - Μήτσος Θ.

 

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Στεργιώτης, Καρτσαγκούλης (56’ Κοκκινασίδης), Κουτσοχρήστος, Λικσκεντάι, Φωτιάδης (56’ Κυριακού), Νάνος, Στεργιόπουλος (46’ Θανέλλας), Κωνσταντινίδης, Κουρουπάκης (65’ Αδάμης), Ακριτίδης Χρ., Καρακίτσιος (70’ Ντότσικας).

 

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Περιβολιώτης): Αλμπούρας, Μπίκας (46’ Παπαθεοδωρίδης), Μπογράκος (46’ Βασιλικός), Κέσκος, Λιανός (46’ Βασιλάκος Ηρ.), Πλευρίτης, Γκουλής (22’ Προμπονάς), Τεχοβίτης, Σακαρτζής (65’ Κουτενάκης), Ξυλάς, Χαραλαμπόπουλος.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35