social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτσογιάννης: Αυτοί οι αγώνες δημιουργούν αναμνήσεις!

Κουτσογιάννης: Αυτοί οι αγώνες δημιουργούν αναμνήσεις!

Σημαντική από κάθε άποψη ήταν η νίκη (1-0) που πέτυχε η Ανθουπολη το απόγευμα του Σαββάτου (5/3) κόντρα στη Δόξα Βύρωνος.

Η ομάδα του Περιστερίου πήρε «τρίποντο»... σωτηρίας και το έκανε λίγο πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα πάλευε για τον ίδιο στόχο. Ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στην αξία του αποτελέσματος, μιλώντας στο Soccerlive, σημειώνοντας ότι τέτοιοι αγώνες δημιουργούν αναμνήσεις στους ποδοσφαιριστές που παίρνουν μέρος! Πρόσθεσε, όμως, ότι η ομάδα του ακόμη δεν έχει πετύχει τον στόχο της, συνεπώς πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στο ματς με τον Κένταυρο Βριλησσίων. «Ήταν ένας αγώνας αυτός με τη Δόξα, από εκείνους που όλοι θα ήθελαν να παίξουν! Αυτό που λέγαμε και στην προπόνηση, είναι ότι τέτοιοι αγώνες δημιουργούν αναμνήσεις στους ποδοσφαιριστές! Ο τρόπος που ήρθε η νίκη, με το γκολ που μπήκε σχεδόν στο τελευταίο λεπτό, έχει κάνει τα παιδιά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Αυτή είναι, άλλωστε, η ομορφιά του ποδοσφαίρου! Αυτά τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός προπονητής, για να συμπληρώσει ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής: «Κακά τα ψέματα, είναι ένα αποτέλεσμα που μας επιτρέπει να αναπνέουμε πιο ελεύθερα. Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει μέταλλο και ότι στο τέλος μπορεί να καταφέρει αυτό που επιδιώκει! Όμως, δεν συζητάμε ότι ο αγώνας με τον Κένταυρο κρύβει πολλούς κινδύνους. Πρόκειται για μία καλή ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα! Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις και ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Χρειάζεται, λοιπόν, προσοχή και συγκέντρωση, γιατί μπροστά μας είναι τα τελευταία μέτρα».

Τέλος, ο Β. Κουτσογιάννης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πρόσφατο αντίπαλο της ομάδας του: «Έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια και η Δόξα, όμως νομίζω ότι η διαφορά ήταν πως εμείς φανήκαμε πιο συγκεντρωμένοι ως το τέλος. Όπως την είδα, η Δόξα δεν είναι ομάδα που αξίζει να πέσει! Μακάρι να σωθεί».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35