social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτσογιάννης: Ο κύκλος μας έκλεισε, η Ανθούπολη πρέπει να ανανεωθεί!

Κουτσογιάννης: Ο κύκλος μας έκλεισε, η Ανθούπολη πρέπει να ανανεωθεί!

Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως ήταν επιβεβλημένη η αποχώρησή του από την Ανθούπολη, μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Κοπελάκη, μοιράστηκε ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης με το Soccerlive.

Ο -πρώην πλέον- τεχνικός των κυανόλευκων σημείωσε ότι η ομάδα του Περιστερίου πρέπει να ανανεωθεί, υπογραμμίζοντας ότι ο δικός τους κύκλος είχε κλείσει, μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης συμπόρευσης.

«Σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων ετών, αναλάβαμε την ομάδα στη Β' Κατηγορία και σε μία περίοδο που κινδύνευε με υποβιβασμό. Την πρώτη χρονιά χάσαμε την άνοδο στα μπαράζ, τη δεύτερη ανεβήκαμε και τις δύο επόμενες καταφέραμε να παραμείνουμε στην Α' Κατηγορία. Ειδικά η τελευταία χρόνια ήταν το αποκορύφωμα για εμάς, γιατί καταφέραμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπου από τις έντεκα ομάδες υποβιβάζονταν οι τέσσερις, να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και, μάλιστα, με πολύ χαμηλό μπάτζετ» σημείωσε σε μία μορφή σύντομου απολογισμού, για να διαπιστώσει: «Ο κύκλος μας έκλεισε. Πλέον, δεν είχαμε να δώσουμε κάτι άλλο, έπρεπε να τελειώσει η θητεία μας. Η Ανθούπολη, για να μπορέσει να επιβιώσει και να κάνει έναν νέο κύκλο, θα πρέπει να ανανεωθεί και να δώσει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές».

Στον επίλογό του, ο Β. Κουτσογιάννης προέβη στις... προβλεπόμενες ευχαριστίες: «Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάνω απ' όλα τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τη διοίκηση που ήταν αρωγός σε ό,τι ζητήσαμε. Ευχόμαστε στην Ανθούπολη καλή συνέχεια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35