social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανεώσεις επί... τέσσερα στη Νέα Ιωνία

Ανανεώσεις επί... τέσσερα στη Νέα Ιωνία

Η έλευση του Μάκη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνιας σηματοδοτεί την έναρξη του σχεδιασμού της προσφυγικής ομάδας.

Με το στόχο, όπως κάθε σεζόν να είναι πρωταγωνιστικός, πρωταρχικό μέλημα της διοίκησης αποτελεί να υλοποιηθούν όλες οι εισηγήσεις του έμπειρου και ικανότατου προπονητή, στο βαθμό που μπορεί να συμβεί αυτό φυσικά.

Έτσι μετά την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο κ. Παπαδόπουλος είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, κ. Μάκη Ελμαλόγλου και έκανε γνωστές τις προθέσεις του αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Απ' τη συζήτηση αυτή λοιπόν προέκυψαν οι πρώτες συμφωνίες που αφορούν το κομμάτι των ανανεώσεων.

Αυτό σημαίνει ότι τη φανέλα της Νέας Ιωνίας θα φορούν την επόμενη περίοδο ο 28χρονος μέσος Κώστας Παπαδόπουλος (23 συμμ.), ο 24χρονος εξτρέμ Κώστας Ουτσικας (18 συμμ./4 γκολ), ο 28χρονος αμυντικός, Γιάννης Σιγάλας (19 συμμ.) και ο 23χρονος εξτρεμ, Παύλος Ντιρμίσι (17 συμμ./3 γκολ). Πρόκειται για μια τετράδα ποδοσφαιριστών που ήταν βασικά στελέχη στην πορεία της Νέας Ιωνίας πέρυσι και όπως ήταν λογικό θα βρίσκονταν στην λίστα του κ. Μάκη Παπαδόπουλου. Οι ανανεώσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες αφού τα ραντεβού είναι αλλεπάλληλα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35