social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικήτρια στο «θρίλερ» η ΑΕ Μεταμόρφωσης (4-3 τα Πατήσια)

Νικήτρια στο «θρίλερ» η ΑΕ Μεταμόρφωσης (4-3 τα Πατήσια)

Λίγο έλειψε να γίνει η έκπληξη στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου, όμως στην παράταση η ΑΕ Μεταμόρφωσης έκανε την ανατροπή και επικράτησε με το «χορταστικό» 4-3 του ΓΣ Πατησίων!

Η διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων δεν φάνηκε ιδιαίτερα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πίσω στο σκορ, αλλά να επιστρέφουν δυναμικά και να διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45') ο Μπούσι άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από ασίστ του Χατζηδημητρίου (0-1), ενώ στο 49' ο Μαρούσος με σουτ έγραψε το 0-2. Οι Πατησιώτες δεν τα παράταση, αντιθέτως πάλεψαν για την ανατροπή, με τον Σαραγούδα να μειώνει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 63' (1-2) και τον Χρ. Ζώτο να ισοφαρίζει με σουτ σε αντεπίθεση στο 85' (2-2)! Σαν να μην έφτανε αυτό, τα Πατήσια πέτυχαν και τρίτο γκολ, παίρνοντας το προβάδισμα στο 103' ξανά με εκτέλεση πέναλτι του Σαραγούδα (3-2)! Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα... πάνω κάτω και πήραν το εισιτήριο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου, χάρη σε δύο γκολ που ήρθαν από τον... πάγκο! Στο 109' ο Λούκαρης με κεφαλιά (3-3) και στο 117' ο Κοκκινόπουλος με πλασέ (3-4) καθόρισαν την έκβαση της συνάντησης.

Διαιτητές: Κασίδης, Μπαζακούλας-Παγούνης

ΠΑΤΗΣΙΑ (Αργύρης Παπακώστας): Νικολόπουλος, Ν. Ζώτος (77' Μέξης), Λυερός (91' Μπουτεράκος), Κοκαβέσης, Μπαζμπάς, Ορφανός, Κονιτόπουλος (70' Καλλίτσης), Μπρούμας, Χρ. Ζώτος, Σαραγούδας, Παναγόπουλος

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμας): Γρηγοριάδης, Χατζηδημητρίου, Κλετσίδης, Μυγκάκης (84' Ψαρρής), Τούντας, Ζάχαρης, Μπατίνογλου (57' Παπαβασιλείου), Μπούσι, Παπαρδάκης (70' Χατζηιωαννίδης), Δημητρός (70' Κοκκινόπουλος), Μαρούσος (84' Λούκαρης).

 

 


Σχετικά άρθρα

Τα ημίχρονα στην Α' ΕΠΣΑ [20/2]

Τα ημίχρονα στην Α' ΕΠΣΑ (6/4/2024)

Διπλή προσθήκη με Γκολφινόπουλο και Ζελέκου στον Ήφαιστο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35