social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τη Ν. Ιωνία ο Μικρασιατικός Αστέρας (0-2)

Πέρασε από τη Ν. Ιωνία ο Μικρασιατικός Αστέρας (0-2)

Αυτό που ήθελε, το πήρε στη Νέα Ιωνία ο Μικρασιατικός Αστέρας και εξακολουθεί να κρατά την τύχη του στα... χέρια του, ενόψει των πέντε αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Ηλ. Καλοπίτα επικράτησε με 2-0 του τοπικού ΑΟ Νέας Ιωνίας, σε ένα παιχνίδι που είχε δύο διαφορετικές όψεις.

Στο πρώτο μέρος οι Καισαριανιώτες τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στους γηπεδούχους, που μάλιστα έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, με πρωταγωνιστή τον νεαρό Αγγελή ο οποίος δεν μπόρεσε στο 22ο λεπτό να νικήσει τον Μιχελή. Στο 30' ήρθε η «απάντηση» από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Σάμιος «εκτέλεσε» από κοντά, όμως ο Λευκόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά και σωτήρια σε κόρνερ! Στο 36' σημειώθηκε μία από τις αξιοσημείωτες φάσεις του αγώνα, όταν ο Μακρής έφυγε στην πλάτη της άμυνας, «τσίμπησε» την μπάλα προ του εξερχόμενου Μιχελή και ανατράπηκε, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να αποβάλει τον γκολκίπερ του Μικρασιατικού, που πλέον είχε αναγκαστεί να μείνει στο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο! Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι την ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα διαφορετικό παιχνίδι, με τον Μικρασιατικό να κυριαρχεί, παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα και τη Νέα Ιωνία να παρουσιάζεται άνευρη και ακίνδυνη. Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού (46'), μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Σε ένα γέμισμα που έγινε στην «καρδιά» της άμυνας, ο Αμπντέλ Ραχήμ στόπαρε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Έκτοτε ακολούθησαν καλές στιγμές μόνο από πλευράς Αστέρα, που κινδύνεψε μόνο σε ένα... γύρισμα αμυντικού προς τον Καραντάνη, ο οποίος έχοντας εξέλθει από την εστία του είδε την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι (71'). Τρία λεπτά μετά ο Αστέρας «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Έσλερ εκτέλεσε φάουλ και ο Σαπαλίδης με κεφαλιά νίκησε τον Λευκόπουλο για το 0-2. Έκτοτε δεν καταγράφηκε κάτι άλλο αξιοσημείωτο, με τον Ευαγγέλου να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα, έχοντας κρατήσει ένα λεπτό καθυστέρηση.

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Καραγεώργος-Λ. Τσολακίδης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Κοσμάς): Λευκόπουλος, Χρονόπουλος, Τζαμάι, Μπάστας, Πετράς, Κούντου, Αγγελής, Σταθόπουλος, Μακρής, Αντωνόπουλος (77' Τσαΐνης), Καραμάνος (50' Ντυρμίσι)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μιχελής, Σμυρνάκης (57' Τζέλη), Έσλερ, Κουτσογκίλας, Μαραγκουδάκης, Κωνσταντινίδης, Ψαραδέλης (86' Θεοδώρου), Σάμιος, Σαπαλίδης (86' Κακός), Αμπντέλ Ραχήμ (86' Θεοδώρου), Βουγιουκλίδης (39' Καραντάνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35