social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» με Σαπα-γκολ ο Μικρασιατικός Αστέρας, 3-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο Ίλιον

«Καθάρισε» με Σαπα-γκολ ο Μικρασιατικός Αστέρας, 3-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο Ίλιον

Η μάχη για την άνοδο στη Γ' Εθνική έχει ακόμη πολλά στάδια για να ολοκληρωθεί: οι τρεις αγωνιστικές που απομένουν, τα μπαράζ των πρωταθλητών της Αθήνας, τα μπαράζ των πρωταθλητών τωνΕνώσεων και, ενδεχομένως, επιπλέον αγώνες μπαράζ μεταξύ ισοβαθμούντων πρωτοπόρων.

Αν, πάντως, στο τέλος καταφέρει ο Μικρασιατικός Αστέρας να πετύχει τον στόχο του, θα οφείλει πάρα πολλά στην παρουσία του Σταμάτη Σαπαλίδη! Ο χαρισματικός φορ, ο οποίος για ακόμη μία σεζόν σκοράρει κατά ριπάς, είναι ο άνθρωπος που φροντίζει να οδηγεί την ομάδα του στα «τρίποντα», ακόμα και σε αυτή την περίοδο που δεν πείθει πως βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Σήμερα (5/3) το απόγευμα στο Ίλιον πέτυχε άλλα δύο γκολ στην επικράτηση του Αστέρα με 3-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων και έφτασε στα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και 22 συνολικά τη φετινή σεζόν. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα της Καισαριανής φρόντισε να διατηρηθεί στο -3 από το πρωτοπόρο Χαϊδάρι στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, έχοντας και έναν αγώνα παραπάνω να δώσει από τον αντίζηλό του στην κούρσα τίτλου!

Ασφαλώς, ο Σαπαλίδης δεν ήταν μόνος του σε αυτή την υπόθεση. Είχε την πολύτιμη συμβολή των συμπαικτών του, προεξαρχόντων του Αμπντέλ Ραχήμ που όποτε δεν σκοράρει... μοιράζει ασίστ, αλλά και του Ψαραδέλη που σημείωσε ένα γκολ «ποίημα»! Αφού πρώτα, λοιπόν, προειδοποίησαν σε τρεις περιπτώσεις, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 23ο λεπτό, όταν έκλεψαν την μπάλα στην άμυνά τους, έκαναν γρήγορα τη μετάβαση στο επιθετικό τους τρίτο, ο Αμπντέλ Ραχήμ έκανε την παράλληλη πάσα προς την «καρδιά» της άμυνας και ο επερχόμενος Σαπαλίδης την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1. Οι «κόκκινοι» συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και, μάλιστα, τη μετουσίωσαν για δεύτερη φορά στο 35'. Μετά από ασθενή απομάκρυνση η μπάλα προωθήθηκε στη μικρή περιοχή από δυνατή κεφαλιά και με νέα κοντινή κεφαλιά ο Σαπαλίδης έγραψε το 0-2!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μικρασιατικός έφτασε και σε τρίτο τέρμα. Λίγο έξω από την περιοχή ο Ψαραδέλης έγινε παραλήπτης της μπάλας, προχώρησε μερικά μέτρα και με ασύλληπτο αριστερό σουτ την έστειλε στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Ανδρεοσόπουλου για το 0-3! Μάλιστα, στο 56' ο Σαπαλίδης «σημάδεψε» δοκάρι με κοντινό πλασέ, χάνοντας την ευκαιρία να φτάσει στο χατ τρικ.

Οι ερυθρόλευκοι άργησαν αισθητά να μπουν στο παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις στο 59' είχαν την πρώτη μεγάλη τους στιγμή, όταν ο Νικολάου βρέθηκε απέναντι στον Μιχελή, αλλά αντί να πλασάρει, προτίμησε να τον ντριμπλάρει για να πιεστεί από τους αμυνομένους και να «κλωτσήσει» την ευκαιρία να μειώσει. Στο 75' ο Ψαραδέλης έκανε κάτι ενδιάμεσο μεταξύ πλασέ και πάσας, στέλνοντας την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, για να φτάσουμε στο 78', οπότε ο Ολυμπιακός Λιοσίων μείωσε σε 1-3 με θαυμάσια εκτέλεση κόρνερ του Τσάτσα. Στο διάστημα που απέμενε δεν μπόρεσε να κορυφώσει την αντεπίθεσή του, παρότι το προσπάθησε και, μοιραία, γνώρισε μία ήττα που τον αναγκάζει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές να δώσει μάχες.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Μαραθωνίτης-Νιδριώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Νίκος Παπαρούνης): Ανδρεοσόπουλος, Σουλοβάρι, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Βασιλάκος, Τσάτσα, Χριστόπουλος (89' Λευκαδίτης), Τσιάνος (46' Βουλωμένος), Νησαριώτης (61' Τουρτούλι), Νικολάου, Μπριστογιάννης (72' Τίγκας)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μιχελής, Σμυρνάκης (72' Κακός), Έσλερ (93' Κατηρτζιγιαννόγλου), Κουτσογκίλας, Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Ψαραδέλης (87' Χρυσανθόπουλος), Σάμιος, Σαπαλίδης, Αμπντέλ Ραχήμ, Βουγιουκλίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35