social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σμυρνής: Έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε τον Αθηναϊκό από αυτή τη θέση

Σμυρνής: Έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε τον Αθηναϊκό από αυτή τη θέση

Στη μάχη των μπαράζ παραμονής ρίχνεται από αύριο (9/4) ο Αθηναϊκός, ο οποίος θα υποδεχθεί την Ανθούπολη στον δεύτερο αγώνα της διαδικασίας.

Μιλώνας στο Soccerlive, ο Λάκης Σμυρνής αναφέρθηκε στην υποχρέωση που έχουν οι ποδοσφαιριστές του και ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του πως θα φτάσουν στη νίκη που θα αλλάξει και την ψυχολογία.

«Εμείς που φέραμε την ομάδα σε αυτή τη θέση, έχουμε την υποχρέωση απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο του Αθηναϊκού να τη βγάλουμε από το τέλμα, αρχής γενομένης από αύριο. Σεβόμαστε απολύτως τον αντίπαλο, όμως έχουμε την πεποίθηση ότι θα κάνουμε τη νίκη, που θα μας δώσει την ψυχολογία, γιατί αυτό μας λείπει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι αύριο θα κάνουν αυτό που πρέπει και θα αλλάξουν και τη μετέπειτα πορεία, αλλά και την ψυχολογία. Για αύριο δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός των «λόρδων», που δεν υπολογίζει για το ματς τον νεαρό μεσοαμυντικό Κατσαούνο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35