social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σλεποκούροβ: Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, σίγουρα με λιγότερο άγχος

Σλεποκούροβ: Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, σίγουρα με λιγότερο άγχος

Με το πολύ καλό του ξεκίνημα στα μπαράζ παραμονής στη Β' ΕΠΣΑ, ο Άτλας Κυψέλης έχει θέσει γερές βάσεις για την επίτευξη του στόχου του.

Έχοντας «δύο στα δύο» και με τις υπόλοιπες ομάδες να μην έχουν πετύχει έστω μία νίκη, σαφώς και δεν είναι το αουτσάιντερ στη μάχη...

Ενόψει των τεσσάρων αγωνιστικών που απομένουν, αρχής γενομένης από το αυριανό (6/5) με την Ιεράπολη, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, όμως σίγουρα το άγχος πλέον είναι λιγότερο σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας, όπως εξομολογείται στο Soccerlive και ο Δημήτρης Σλεποκούροβ. «Σίγουρα το άγχος μας πλέον είναι λιγότερο, παρ' όλα αυτά κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δουλεύουμε για καθένα από αυτά. Άλλωστε, το... άγχος του αγώνα υπάρχει πάντα. Πάντα θέλεις να κερδίζεις όταν παίζεις έναν αγώνα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός και προσθέτει: «Ακόμα κι αν εξασφαλίσουμε τη σωτηρία, δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε. Θέλουμε να βλετιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, με δεδομένο ότι και πολλά παιδιά που παίζουν είναι πολύ νεαρής ηλικίας. Επί της ουσίας έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά και δουλεύουμε με βάση αυτόν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35