social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το «αντίο» του Σιμιτζόγλου στον Παράδεισο - «Έχω να θυμάμαι πολλές ωραίες στιγμές»!

Το «αντίο» του Σιμιτζόγλου στον Παράδεισο - «Έχω να θυμάμαι πολλές ωραίες στιγμές»!

Με μία προσωπική του δήλωση, μέσα από το Soccerlive, θέλησε να συνοδεύσει ο Γιώργος Σιμιτζόγλου την αποχώρησή του από τον Παράδεισο.

Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε ότι πέρασε πολλές όμορφες στιγμές σε αυτά τα επτά χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του Αμαρουσίου, στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε. Τέλος, ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για το μέλλον, αρχής γενομένης από την εξασφάλιση της παραμονής στη Β' ΕΠΣΑ. Αναλυτικά, τόνισε:

«Καλό είναι πάντα να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις. Στα επτά χρόνια που ήμουν στην ομάδα, περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές. Έχω να θυμάμαι περισσότερες ευχάριστες, παρά δυσάρεστες. Πιστεύω ότι ήμασταν από τις ομάδες με τα καλύτερα αποδυτήρια στην Αθήνα! Είχαμε δημιουργήσει μία πολύ ωραία σχέση μεταξύ προπονητών και παικτών και κυρίως σε αυτό οφείλονταν οι επιτυχίες. Είχαμε δημιουργήσει μία καλή παρέα και το ευχαριστιόμασταν, παρότι φέτος αυτό δεν μας πήγε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργαστήκαμε αυτά τα επτά χρόνια, τον γενικό αρχηγό Βασίλη Καραλή που ήταν μαζί μου όλο αυτό τον καιρό και περάσαμε μαζί το τρέξιμο της ομάδας, καθώς και τον πρόεδρο Γιώργο Ντουντούμη, με τον οποίο είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία και τον οποίο ευχαριστώ για όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Εύχομαι η ομάδα να βρει τα πατήματά της και να έχει ό,τι καλύτερο για το μέλλον! Εύχομαι να έρθουν έτσι τα πράγματα που να μείνει ο Παράδεισος στην κατηγορία για να βγει και η προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος για τον σκοπό αυτό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35