social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βερούτης: Σε αυτό τον όμιλο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας

Βερούτης: Σε αυτό τον όμιλο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας

Ως πρόκληση αντιμετωπίζει τη συμμετοχή του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης στον 1ο όμιλο ο Σάκης Βερούτης.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του λίγες ώρες πριν τη σέντρα της πρεμιέρας με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

«Θέλουμε να αποκομίσουμε εμπειρίες από ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό για να δούμε που φτάνουν οι δυνατότητές μας. Σε αυτό τον όμιλο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία, να αποκτήσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας και να καθιερωθούμε στην Κατηγορία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος κάνουμε το άθροισμά μας».

Όσον αφορά στις γενικότερες επιδιώξεις του Ατρομήτου, ο Σ. Βερούτης επανέλαβε: «Θέλουμε να φτιάξουμε ποδοσφαιριστές που θα παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο, όποτε θα δώσουν εξετάσεις. Παράλληλα, μας ενδιαφέρει να έρχεται ο κόσμος και να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο. Μας ενδιαφέρει να προάγουμε το ποδόσφαιρο, να κυνηγάμε τους υγιείς στόχους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Τέλος, για το ματς της Κυριακής (10/9) τόνισε: «Ο Ήφαιστος είναι μία καλή ομάδα που έχει ενισχυθεί. Σίγουρα, το... βάρος του αποτελέσματος θα το έχει ο Ήφαιστος, αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Από την πλευρά μας, θα παίξουμε για τη νίκη σε ένα παιχνίδι στο οποίο όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά».

 


Σχετικά άρθρα

Γαζής: «Δεν επιτρέπονται τέτοιες εμφανίσεις-Αναλαμβάνω την ευθύνη»

ΑΟ Βύρωνα: Σύντομα ραντεβού στα γήπεδα

Κορυφή ο Απόλλων Χαλανδρίου με αγχωτική νίκη (1-0 τον Κολωνό)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35