social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντάκουρης: Καλό αποτέλεσμα με καλή εικόνα

Ντάκουρης: Καλό αποτέλεσμα με καλή εικόνα

Την ικανοποίησή του για την παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα (2-0) εξέφρασε ο Γιάννης Ντάκουρης με δηλώσεις του στο Soccerlive.

Άξιο αναφοράς, ωστόσο, είναι ότι ο τεχνικός της Δάφνης Π. Φαλήρου έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου για την εν γένει παρουσία και αγωνιστική του νοοτροπία.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εικόνα μας η οποία ήταν αρκετά καλή. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και, πλέον, ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με το Χαλάνδρι» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Απόλλωνα Χαλανδρίου στη συνέχεια του Πρωταθλήματος, γιατί είναι ένα σοβαρό σωμαείο και με πολύ καλή νοοτροπία».

Στα... αγωνιστικά, απόντες και από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, όπως και από αυτό της πρεμιέρας, θα είναι ο επιθετικός Μάνος Βλαχάκης και ο μέσος Χρήστος Παπαδόπουλος λόγω προβλημάτων με τραυματισμούς.

(photo: Ο Γιάννης Ντάκουρης, πλαισιωμένος από τον τεχνικό διευθυντή Τόλη Πανταζόπουλο και τον γυμναστή Παναγιώτη Κουρκούνα)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35