social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βερούτης: Δεν θα παραδοθούμε αμαχητί στον Αστέρα

Βερούτης: Δεν θα παραδοθούμε αμαχητί στον Αστέρα

Η αυριανή (11/10) ημέρα είναι αγωνιστική για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Καισαριανής στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της πέμπτης... στροφής στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, ο Σάκης Βερούτης τόνισε πως η ομάδα του θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ εξήγησε πως η όποια κόπωση από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος δεν θα είναι πρόβλημα για τον αντίπαλο.

«Πάμε για ό,τι καλύτερο απέναντι σε μία ομάδα που είναι ίσως η καλύτερη στο Πρωτάθλημα. Πιστεύουμε, όμως, κι εμείς στην ομάδα μας. Δεν θα παραδοθούμε αμαχητί, θα μπούμε να παίξουμε την μπάλα μας» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να συμπληρώσει μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν νομίζω ότι ο Αστέρας θα έχει πρόβλημα... κούρασης επειδή έπαιξε το Σάββατο. Έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, έχει πολλές λύσεις και νομίζω ότι μπορεί εύκολα να αντιπαρέλθει σε κάτι τέτοιο. Περισσότερο πρόβλημα είναι για εμάς που δεν θα έχουμε τον Μιράκα, ο οποίος είναι τραυματίας από τον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35