social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θλίψη στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Παναγιώτης Γκαδόλος

Θλίψη στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Παναγιώτης Γκαδόλος

Για την απώλεια ενός εκλεκτού και αγαπητού μέλους της πενθεί η οικογένεια του αθηναϊκού, αλλά και του αχαϊκού ποδόσφαιρου.

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Γκαδόλος, έπειτα από σπουδαία και αξιοπρεπή μάχη που έδωσε για παραπάνω από έναν χρόνο, στον οποίο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στο διάστημα της παρουσίας του στα αθηναϊκά γήπεδα, ο Γκαδόλος υπηρέτησε ουκ ολίγα σωματεία από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, κερδίζοντας τους πάντες με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Ως γκολκίπερ είχε αγωνιστεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού Πατρών, ο οποίος τον είχε αποκτήσει από την ομάδα Νέων της Παναχαϊκής), ενώ ήταν ενεργό μέλος τόσο των Παλαιμάχων Παναχαϊκής, όσο και των Παλαιμάχων Πάτρας. Σε ανακοίνωσή τους οι Παλαίμαχοι της Παναχαϊκής αναφέρουν:

«Ο Παναγιώτης Γκαδόλος δεν είναι πια ανάμεσά μας, καθώς “πέταξε” σήμερα για τη γειτονιά των αγγέλων. Ο παναγιώτης ήταν παλαίμαχος τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, του Ολυμπιακού Πατρών κι άλλων ομάδων. Τελευταία έδινε το δικό του “αγώνα” με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε. Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, εκφράζει τη λύπη και τη συμπαράσταση στην οικογενειά του και στους φίλους του. Καλό ταξίδι φίλε και συμπαίχτη Παναγιώτη!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35