social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήραν το λιγότερο από ό,τι άξιζαν Χαλάνδρι και Μελίσσια (0-0)

Πήραν το λιγότερο από ό,τι άξιζαν Χαλάνδρι και Μελίσσια (0-0)

Κλασικές ευκαιρίες για γκολ υπήρξαν εκατέρωθεν στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, έστω κι αν ήταν ελάχιστες.

Χαλάνδρι και Μελίσσια θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στη νίκη, ίσως όμως μία τέτοια εξέλιξη να ήταν άδικη για την ομάδα που θα έχανε, με δεδομένο ότι η εικόνα ήταν ενός μοιρασμένου αγώνα, με επιπόλαιες επιλογές στα επιθετικά τρίτα και αρκετή αμυντική πειθαρχία. Υπό αυτή την έννοια, η «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην οποία έμειναν οι δύο ομάδες χαρακτηρίζεται τόσο εύλογη όσο και δίκαιη.

Στο Χαλάνδρι, βέβαια, υπάρχει μια... κάποια επιφυλακτικότητα για το γκολ που σημείωσε ο Πρίφτι στο 27ο λεπτό με σουτ από θέση αριστερά στην περιοχή και το οποίο δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Τράντα, σύμφωνα με την οποία ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που έγινε η πάσα από τον συμπαίκτη του. Κατά τα άλλα, στο πρώτο ημίχρονο τη μεγάλη ευκαιρία την είχαν τα Μελίσσια και την έχασε ο Κολονέρος στο 33', ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κατσιούλης εκτέλεσε επικίνδυνο φάουλ, ο γκολκίπερ Πυρένης απέκρουσε δύσκολα και εν συνεχεία η μπάλα απομακρύνθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 52', όταν ο Ντζαβίδης άνοιξε ωραία στα αριστερά για τον Κανελλόπουλος, εκείνος γύρισε στον Κατσιούλη, αυτός έφτασε μέχρι το σημείο του πέναλτι όμως στο πλασέ που επιχείρησε, νικήθηκε από τον Πυρένη, ο οποίος πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση. Στο 58' ευκαιρία για γκολ είχαν και οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή πάλι τον Κολονέρο, για να ακολουθήσει ένα παιχνίδι στο οποίο το Χαλάνδρι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τα Μελίσσια έψαχναν να «χτυπήσουν» στο ανοιχτό γήπεδο. Επί της ουσίας, όμως, κάποια σπουδαία φάση δεν δημιουργήθηκε, με τις πολλές διακοπές στο ματς και την κλιμάκωση της έντασης του ανέμου όσο περνούσε η ώρα να παίζουν τον δικό τους ρόλο σε αυτό. Οι δύο ομάδες έμειναν στο... μηδέν με τη λήξη του αγώνα από τον διαιτητή Παναγιωτάρα που είχε μία επιεικώς μέτρια διαιτησία, με αρκετές αλλοπρόσαλλες αποφάσεις, όπως λάθη είχε και ο πρώτος βοηθός του. 

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Τράντας-Κουντουρέλης

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νίκος Τζώτζιος): Δασκαλάκης, Κορωναίος (88' Λαζόπουλος), Γυφτάκης, Ντζαβίδας, Τριανταφυλλίδης, Γκουτζιούπας, Τζέμαρης, Μπράχος, Πρίφτι (80' Χαραλάμπους), Κατσιούλης, Κανελλόπουλος (59' Κοντοές)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Γιάννης Μαγγίνας): Πυρένης, Γούλας, Φουκούλης, Παναγόπουλος, Τιμολέων (79' λ.τρ. Ρούκος), Μαράνος, Τσοπανάκος (63' Μιχαλέας), Σβίγγος, Κολονέρος (92' Γιακιμπιούκ), Παπαχρήστος, Παπακωνσταντίνου (63' Πρόβατος)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35