social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Νέα σούπερ κίνηση με τον πρωταθλητή Μπαλασάκη η Νέα Ιωνία

Θέμα soccerlive I Νέα σούπερ κίνηση με τον πρωταθλητή Μπαλασάκη η Νέα Ιωνία

Λίγο πριν φύγει το 2023 και η διοίκηση της Νέας Ιωνίας κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εμπλουτίσει το ρόστερ του συλλόγου με τις μονάδες εκείνες που δεν θα δώσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στο β' μισό του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Έτσι οι άνθρωποι του προσφυγικού συλλόγου έχοντας όρεξη για μεγάλα πράγματα έκαναν ακόμη μια σπουδαία κίνηση μετά την απόκτηση του Γιάννη Μαρίνου.

Συγκεκριμένα, στην προσφυγική γειτονιά και στο Καμάρι της Πόλης θα αγωνίζεται από την πρώτη ημέρα του νέου έτους ο Βαγγέλης Μπαλασάκης.

Ο 30χρονος πορτιέρο που πέρυσι ήταν ο κέρβερος κάτω από την εστία του Ηλυσιακού συναντήθηκε με την διοίκηση Κουλούρη και συμφώνησε ώστε να πάει... πακέτο με τον Μαρίνου στην ομάδα. Φέτος προέρχεται από μια εντυπωσιακή χρονιά αφού κατέγραψε 16 συμμετοχές ως βασικός τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων ,ενώ, πέρυσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία του Ηλυσιακού προς την επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα διατηρώντας σε επίπεδο πρωταθλήματος ανέπαφη την εστία του στα εντός έδρας ματς στου Ζωγράφου. Οι παραστάσεις του Μπαλασάκη πιστοποιούν πως πρόκειται για τερματοφύλακα με μεγάλη εμπειρία αφού μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μαρκο, Αστέρα Μαγούλας, Παναχαϊκή, Λάρισα, Χαλκίδα, Αιγινιακό, Φωστήρα και Παλληνιακό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35