social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Γεωργακόπουλο ο ΑΟ Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες (1-0 τους Τράχωνες)

Με Γεωργακόπουλο ο ΑΟ Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες (1-0 τους Τράχωνες)

Νίκη ασφάλειας και ψυχολογίας για τον ΑΟ Περιστερίου που επικράτησε με 1-0 των Τραχώνων για την 22η αγωνιστική και έφτασε με αυτό το τρόπο τους 30 βαθμούς και στην 8η θέση τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Μετά από δυο αγωνιστικές οι ροσσονέρι επέστρεψαν στις επιτυχίες και πλέον βλέπουν τη συνέχεια πιο αισιόδοξα. 

Μόλις στο 5' ο Μουσάι από πλευράς Τραχώνων μπήκε μέσα στην περιοχή όμως ο Κύβελος σταμάτησε το σουτ του ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμενων.

Στο 10' ο Γεωργακόπουλος έστρωσε στον Κωτσοβό που ήταν κοντά στη μικρή περιοχή όμως ο Μερετσόλιας δεν επέτρεψε να γίνει περισσότερο απειλητική η κατάσταση.

Στο 19' οι Τράχωνες βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μουσάι να δέχεται την πάσα του Προι όμως το σουτ του πρώτου δεν ήταν δυνατό και έτσι ο Ξυδιάς μπλόκαρε. Στην επανάληψη οι Τράχωνες μπήκαν δυνατά και στο 48' έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Τσιουρής εκτέλεσε το φάουλ ο Γιατράς έστρωσε με το κεφάλι στον Μερετσόλια όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Ξυδιά.

Στο 56' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι εντός περιοχής, όμως δεν υποδείχθηκε κάτι. Στο 62' ο Τριαντόπουλος τροφοδοτήθηκε από τον Στεφανή όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 69' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Παπανδρέου, όμως ο Ξυδιάς είπε 'όχι' στην εκτέλεση του Πρόι. Στο 75' ο το φάουλ του Γεωργακόπουλου δεν βρήκε στόχο για να φτάσουμε στο 79' όπου ο Όμιλος βρήκε δίχτυα.

Ο Γεωργακόπουλος κέρδισε το πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος για το 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της φάσης, οι Τράχωνες διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ.

Διαιτητής: Καπίρης, Γκούντας, Ρούσσος

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Διονύσης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης (90+ Θεοδωρόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Μπουζάς, Κύβελος, Κωτσοβός, Δημητρίου, Ζαφειράτος, Μιχάλης (84 Κεφαλάς), Ριζβάνι (75 Μιράκας), Γεωργακόπουλος

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Ευάγγελου, Μερετσόλιας, Κούτρας, Πάτρας, Νέστορας, Πρόι (75 Καραμπάτσης), Παπανδρέου, Στεφανής, Μουσάι (84 Κλειτσικάς), Τσιουρής, Τριαντόπουλος (86 Λιοπύρης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35