social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνοιξε λογαριασμό ο Άτταλος, «έσωσε» τον βαθμό η Χρυσούπολη (1-1)!

Άνοιξε λογαριασμό ο Άτταλος, «έσωσε» τον βαθμό η Χρυσούπολη (1-1)!

Η έκπληξη της 18ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ σημειώθηκε στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, όπου ο Άτταλος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Χρυσούπολη και άνοιξε λογαριασμό τη φετινή σεζόν, παίρνοντας τον πρώτο του βαθμό!

Από την άλλη, η ομάδα του Περιστερίου πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έπεσε θύμα έκπληξης απέναντι σε έναν παθιασμένο αντίπαλο. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, καθώς έσωσαν τον βαθμό λίγο πριν την εκπνοή, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Μακρή στο 90'. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 15ο λεπτό με σκόρερ τον Μαρούσο.

Διαιτητές: Φωτάκος, Κρασώνης-Κωτσοβίλης

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Πασαπνόης, Κορλιές, Σουλταμπαλόγλου (57' Κόκας), Κουτσόπουλος, Γυφτάκης, Κωστούλας (60' Στάθας), Γκέλμπεσης (57' Δράκος), Μαρούσος (85' Λιμάι), Ασημακόπουλος, Τσουλάκος, Τσιαπραΐλης

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Πίττης (46' Τζαβάρας), Πολυζωγόπουλος (80' Καραλής), Αναγνώστου, Θεοδωρόπουλος, Λάππας, Μωραΐτης, Κάστορας (62' Μακρής), Σίντρε (62' Τζωρτζακάκης), Παπανικολάου (46' Βασιλειάδης), Ζούκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35