social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή ο Ερμής Ηρακλείου, 3-1 τη Δόξα Γκύζη

Με ανατροπή ο Ερμής Ηρακλείου, 3-1 τη Δόξα Γκύζη

«Βαθιά» βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ερμής Ηρακλείου στην προσπάθεια που κάνει για σωτηρία στη Β' ΕΠΣΑ μέσα από τον 3ο όμιλο.

Η ομάδα του Γ. Λιάπη πήρε τη νίκη με ανατροπή του σκορ απέναντι στην ουραγό, πλην μαχητική, Δόξα Γκύζη, επικρατώντας με 3-1.

Όλη η... πλοκή στο γήπεδο Ηρακλείου διαδραματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Καρύκη στο 48' (0-1), βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Στο 63', ωστόσο, οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σπιροπάλι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν άμεσα! Στο 68' ο Λιαπίδης ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ο Ερμής βρήκε άλλα δύο γκολ και πήρε το «τρίποντο». Στο 81' ο Βασιλός σκόραρε για το 2-1 με σουτ και στο 90' ο Μπάρκουλας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Λεονταρίδης-Μαμούνης

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Καλογερόπουλος, Γιαννίκος, Δούφας, Αθανασίου, Παππάς, Προμπονάς (56' Τζούστας), Καραΐνδρος (83' Γεωργακόπουλος), Κολονιώτης (89' Βιδάκης), Χαλκιάς (46' Βασιλός), Λιαπίδης, Παπαδόπουλος (46' Μπάρκουλας)

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ντάλας, Μαρκάκης (87' Τσάιμος), Καρύκης, Σπιροπάλι, Γκαγκαστάθης, Βέργης, Οικονόμου (9' Μπουρολιάς (83' Ντερντές)), Γιακουμάκης, Μήτσουλας, Κούρος, Πατσιαλής.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35