social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: Από την πρώτη αγωνιστική υπάρχουν περίεργα σφυρίγματα

Βόγλης: Από την πρώτη αγωνιστική υπάρχουν περίεργα σφυρίγματα

Κάποιες σκέψεις του με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΑΟ Καλαμακίου (1-1) κατέθεσε μέσω του Soccerlive ο Βασίλης Βόγλης.

Αφού πρώτα αναφέρθηκε στο αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός του Διαγόρα Αιγάλεω μοιράστηκε τον προβληματισμό του για την αντιμετώπιση που έχει τύχει η ομάδα του από τη διαιτησία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν «περίεργα σφυρίγματα από την πρώτη αγωνιστική». Υπογραμμίζεται πως τη Δευτέρα (19/2) οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τις υποδείξεις του αγώνα της Κυρακής. Αναλυτικά, στην τοποθέτησή του ο νεαρός προπονητής επισημαίνει:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομαδα γιατί στήθηκε σωστά, όπως άλλωστε είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι παρότι νικήσαμε εκεί. Από εκεί και πέρα, παρουσιάστηκε η δική μου ομάδα κατώτερη της περίστασης και οφείλουμε να αντιδράσουμε στα δύο επόμενα ματς και να στείλουμε μήνυμα ότι ήταν μια κακή παρένθεση και άξια είμαστε στην πρώτη θέση...

Δυστυχώς όμως και χωρίς κανένας από την ομάδα μου να έχει δώσει δικαιώματα είτε σαν κλήση από την πειθαρχική επιτροπή είτε σαν χαρακτήρες εντός και εκτός γηπέδου αντιμετωπίζουμε εχθρικές αποφάσεις κάποιων που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι από εμάς ενώ προφανώς θα έπρεπε να βοηθάνε το παιχνίδι. Αποκορύφωμα τα δύο πεντακάθαρα πέναλτι προχθές που δεν δόθηκαν.

Ο απολογισμός της ομάδας μου από την αρχη της χρονιάς και επειδή οι αριθμοί σπάνια λένε ψέματα σε 18 αγωνες: 82 κίτρινες, 3 κόκκινες, 2 πέναλτι υπέρ. Αν αυτό έχει λογική για μια ομάδα που σχεδόν σε όλα τα ματς έχει την κατοχή, μάλλον εμείς κάτι δεν κάνουμε καλά. Πραγματικά είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση να πω ότι από την πρώτη αγωνιστική μέχρι τώρα υπάρχουν περίεργα σφυρίγματα, όμως επειδή οι παίκτες μου και εγώ έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ καταφέρνουμε και είμαστε στην 1η θεση και προσπερνάμε και αυτούς σε αρκετές περιπτώσεις παρότι σε κάποια ματς θυμάμαι τώρα να έχουμε 4 κίτρινες στο 25λεπτό...

Δεν μπορούμε σίγουρα να τα βάλουμε με όλους αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ... Από τη δική μου, πλευρά με όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους (προπονητές, παίκτες, παράγοντες) δεν είχα καμία αντιπαράθεση, ίσα ίσα στο τέλος υπάρχει πάντοτε καλή διάθεση για συζήτηση και δεν αφορούν τα λόγια μου εκεινους, εύχομαι σε καλύτερες αποφάσεις απο τους αρμόδιους γιατί 18 αγωνιστικές είναι πολλές.

Την Κυριακή θα πάμε στο Καματερό να παίξουμε με μια ομάδα που έχει βάρος φανέλας και ιστορίας και σέβομαι πολύ. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα πάμε για να νικήσουμε γιατί αυτό επιτάσσει η προσωπικότητα και το μέταλλο της ομαδας και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35