social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει με νίκες η Κοψαχείλα, 3-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Συνεχίζει με νίκες η Κοψαχείλα, 3-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Έχει μπει στον... δρόμο των επιτυχιών η Κοψαχείλα και «σκαρφαλώνει» σκαλοπάτια στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Για τη 19η αγωνιστική η ομάδα του Λ. Αλεξάκη επιβλήθηκε με 3-0 του ΑΟΝ Αργυρούπολης, που από την πλευρά του ακολουθεί πτωτική πορεία.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν νωρίς στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Σίλλας πλάσαρε και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά και την απόκρουση του Παπαδόπουλου. Αντ' αυτού, έγινε το 1-0 στο 16' με πέναλτι που κέρδισε ο Ζαφείρης από τον Νικολόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Φ. Βεϊζάι. Οι κυανοκίτρινοι «καθάρισαν» το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Στο 51' ο Καφεντζής εκμεταλλεύτηκε λάθος του γκολκίπερ Κατράνα και με τακουνάκι έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία για το 2-0, ενώ στο 87' ο Καλφοδήμος έστειλε την μπάλα άθελά του στην εστία της ομάδας του, μετά από ενέργεια και γύρισμα του Ζαφείρη.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Καρράς-Στρίκος

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Ασημακόπουλος, Ντούνης, Κωστής, Κουκουλάς (62' Μαύρος), Δεμερτζής (62' Φωτόπουλος), Δ. Βεϊζάι (76' Γούλας), Οντάτζης (88' Λύτρας), Καφεντζής (76' Ελ Γκαζάρ), Φ. Βεϊζάι, Ζαφείρης

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μπουγάς): Κατράνας, Λαγανάς, Μιχαηλίδης, Δρακούλης, Μπιρτσάι, Μπαξεβάνης (60' Φασούλας), Σίλλας (60' Τριτσινιώτης), Μαρούντας (83' Λεβέντης), Νικολόπουλος (73' Καλφοδήμος), Ρούσσος, Κυργοτάσης (83' Ρώσση).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35