social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος πρώτος ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-0 τη Χρυσούπολη

Μόνος πρώτος ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-0 τη Χρυσούπολη

Πήρε το τοπικό ντέρμπι με τη Χρυσούπολη ο Φοίνικας Περιστερίου και πέτυχε να μείνει μόνος στην κορυφή της κατάταξης στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ μετά από 19 αγωνιστικές!

Η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Χρυσούπολης, όπου επικράτησε με το «καθαρό» 2-0 και με θετική εμφάνιση. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Οκσίσογλου σημείωσε ένα θαυμάσιο γκολ με προσωπική ενέργεια και άψογο σουτ (0-1), ενώ στο 61' έγινε το 0-2 έπειτα από αυτογκόλ του Αναγνώστου μετά από γύρισμα του Νίτσογλου.

Στο 72ο λεπτό ο Ζούκας πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια εξαιτίας αντιαθλητικού μαρκαρίσματος πάνω στον Οκσίσογλου, ενώ στο 90' ο Λαγός είχε δοκάρι με σουτ από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Περράκης, Αραβίδης-Μημίδης

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος, Αναγνώστου, Θεοδωρόπουλος (72' Τζαβάρας), Λάππας, Μωραΐτης (57' Κωνσταντινίδης), Κάστορας (84' Παπανικολάου), Μακρής (72' Σίντρε), Ζούκας, Τζωρτζακάκης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Χαλικιάς, Νίτσογλου, Διονυσόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Κορδάς, Ηροδότου (87' Ηλιόπουλος), Λαγός (92' Μαρκαντωνάτος), Αθανασάκης (90' Καραγιώργος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35