social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» η Κορωνίδα σε επεισοδιακό ματς στο Χαϊδάρι, 1-0 τον Θρίαμβο

«Διπλό» η Κορωνίδα σε επεισοδιακό ματς στο Χαϊδάρι, 1-0 τον Θρίαμβο

Πολύτιμο «τρίποντο» πήρε η Κορωνίδα στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στη Β' ΕΠΣΑ μέσα από τον 3ο όμιλο.

Η ομάδα του Π. Πάτσιου δεν άφησε βαθμούς στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης», καθώς επικράτησε με 1-0 του τοπικού και ουραγού Θριάμβου χάρη σε γκολ του Παπαδέλη, σε ένα ματς ωστόσο που σημαδεύτηκε από σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ανθρώπων των δύο ομάδων μετά το τέλος της αναμέτρησης. Συνέπεια των γεγονότων ήταν να αποβληθούν μετά το φινάλε ο Θεοδωρόπουλος με απευθείας κόκκινη κάρτα «για βίαιο λάκτισμα» από πλευράς γηπεδούχων και ο Ιακωβίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα «για βίαιη απώθηση» από πλευράς φιλοξενούμενων. Έχουν γραφτεί, επίσης, στο φύλλο αγώνος τα ονόματα των Τζεβελέκου από Θρίαμβο και Παπαδάκη από Κορωνίδα.

Όσον αφορά στο ματς, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ της επικράτησης στο 52ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Παπαδέλη προ κενής εστίας μετά από ενέργεια του Παπαδάκη.

Διαιτητές: Τζίβρας, Λεονταρίδης-Κοντογιάννης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Αντώνης Ζαφειριάδης): Μαλαπάνης, Γιούλης (60' Θεοδωρόπουλος), Σφίχτης, Αλεφραγκής, Τζεβελέκος, Χήτος (60' Φραγκούλης), Βάρκας, Φαράκλας (68' Μαργαρώνης), Μακρυνόρης, Αποστολάκης (68' Κουμουτσέας), Κρανιώτης (46' Τσακαλάκης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Βιτζηλαίος, Γιαννόγλου (83' Σκέμπι), Κορρές (46' Κοντόπουλος), Σοαντζόγλου, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Καραγιάννης (70' Ιακωβίδης), Μαύρος, Παπαδέλης, Κοτόβ (77' Τσελέντης), Ζενέλι (46' Παπαδάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35