social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το αφιέρωμα του Soccerlive στη φιναλίστ Νέα Ιωνία (vid)

Το αφιέρωμα του Soccerlive στη φιναλίστ Νέα Ιωνία (vid)

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο μεγάλος στόχος για τη Νέα Ιωνία δεν θα μπορούσε να είναι άλλος πέρα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας των Αθηνών, που θα οδηγήσει στα μπαράζ των Πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Η πρόκληση, ωστόσο, της παρουσίας σε έναν τελικό Κυπέλλου προσφέρει αυτομάτως υψηλά κίνητρα στους ποδοσφαιριστές που παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα της Ν. Ιωνίας θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη Πετρούπολης στη γειτονική Ριζούπολη, με σαφή διάθεση να κάνει την έκπληξη και να φέρει την Κούπα στην προσφυγική πόλη.

Το ποιοτικότατο ρόστερ της, βγαλμένο από μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά και η αναντίρρητη αγωνιστική της βελτίωση το τελευταίο χρονικό διάστημα οδηγούν στο συμπέρασμα πως μπορεί να τα καταφέρει.

Κάποιες από τις σκέψεις τους σχετικά με τον τελικό της Τετάρτης μοιράστηκαν μπροστά στην κάμερα του Soccerlive o βασικός χρηματοδότης της ομάδας, Δημήτρης Κουλούρης, ο αμυντικός Νάσος Γερόλυμος, ο γκολκίπερ Βαγγέλης Μπαλασάκης και ο προπονητής Ισίδωρος Σταυριανός.




Σχετικά άρθρα

Σαρωτικός ο Άρης Πετρούπολης στον Ίλιον και ετοιμασίες για τη... στέψη του πρωταθλητή!

Κόβει την πίτα του ο Ορφέας Αιγάλεω

Τέλος ο Παρασκευαϊδης από τον Αθηναϊκό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35