social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε -και- από το «ασφαλές» Παλαιό Φάληρο η Διάνα Ηλιούπολης (0-2)

Πέρασε -και- από το «ασφαλές» Παλαιό Φάληρο η Διάνα Ηλιούπολης (0-2)

Για 75 λεπτά η Διάνα ήταν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, καθώς το 0-0 στη Νέα Ιωνία δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μαχαίρα που βρήκε την ομάδα του Γιάννη Κουσάνα νικήτρια με 2-0 στο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» κόντρα στο τοπικό Παλαιό Φάληρο (8η θέση, 36β.) που παρέμεινε στα «σαλόνια» της Αθήνας ύστερα από τη νίκη του Ηρακλείου με 3-2 επί των Αγίων Αναργύρων.

Λίγο μετά, η Νέα Ιωνία «λυτρώθηκε» επί της Αγίας Ελεούσας με 1-0 και την τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει ποιος θα κόψει πρώτος το… νήμα για το πρωτάθλημα και τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής, με τον σύλλογο της Ηλιούπολης να ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας.

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Στο 14’ ο Φάρος κέρδισε έξυπνα το πέναλτι από τον Φεντόροβ και με άψογη εκτέλεση ο αρχηγός της Διάνας έγραψε το 0-1. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν λίγες ευκαιρίες και στο 38’ ο Αλεξ. Καζάκος είδε την μπάλα να φεύγει κόρνερ από τον Καβακλή. Στο 20’ και στο 41’ οι γηπεδούχοι είχαν δυο μακρινά σουτ με τον Μπένα και έκτοτε δεν πάτησαν με αξιώσεις την περιοχή. Στο 59’ ο Άλεξ. Καζάκος «σέρβιρε» για τον δίδυμο αδερφό του, Πάνο και με προβολή «σφράγισε» τη νίκη με 0-2, το οποίο δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των Αλεξ. Καζάκου (63’), Πανίδη (73’), Ποντικάκου (84’), Ζώη (90’).

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαχαίρας Ε., Τσολακίδης Λ. - Σταυρόγλου Δ.

 

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Μπάμπης Σουρδής): Καβακλής, Λιώνης, Τσάμης, Αφράτης, Λένγκα, Μπένα (74’ λ.τρ. Μακρυγιάννης), Κολεύρης, Παπαδήμας (55’ Βάιας), Αρβανίτης (55’ Μαυρέλης), Ποζίδης (55’ Αγκόλη), Φεντόροβ (55’ Ανδρέου).

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (60’ Πανίδης), Κατσιάνης, Νίκολι, Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ. (71’ Παπαντζίμας), Κωνσταντινίδης, Καζάκος Π. (87’ Ζώης), Φάρος (87’ Σιδεράς), Ποντικάκος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35