social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χρυσάφης: Δεν μας... παίρνει πλέον για την παραμικρή απώλεια βαθμών!

Χρυσάφης: Δεν μας... παίρνει πλέον για την παραμικρή απώλεια βαθμών!

Σε μία κρίσιμη στροφή του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ τα Βριλήσσια υπέστησαν μία κάπως απρόσμενη απώλεια βαθμών.

Για την 25η αγωνιστική η ομάδα των βορείων προαστίων έμεινε στην ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Τερψιθέα (1-1), γεγονός που είχε ως συνέπεια ο Χαραυγιακός να πλησιάσει σε απόσταση... βολής στην κορυφή του 1ου ομίλου. Πλέον, δεν υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω απώλειες, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χρυσάφης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για το ματς της περασμένης αγωνιστικής, αλλά και για την πρόκληση της ερχόμενης όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Ζωγράφου.

«Ήταν ένα παιχνίδι που θα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, για να κρατούσαμε τη διαφορά που είχαμε στην κορυφή. Όμως, δεν ήμασταν καθόλου καλοί και δεν μπήκαμε σε καμία στιγμή όπως έπρεπε στο παιχνίδι, παρά μόνο στο τελευταίο τέταρτο. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία την οποία έκανε και γκολ, ενώ είχε άλλη μία ευκαιρία στο τέλος για να πάρει και τη νίκη, κάτι που αν συνέβαινε, θα μπορούσε να είναι καταστροφικό. Θα πρέπει, ωστόσο, να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί πραγματικά έχουν υπερβάλει εαυτούς. Η πίεση, το άγχος και η κούραση είναι τεράστια» σχολίασε αρχικά, ενώ ακολούθως θέλησε να στηλιτεύσει τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε ο αντίπαλος να διαχειριστεί το παιχνίδι, λέγοντας: «Είναι κάποια πράγματα που οφείλουμε να τα λέμε, για να πάει ένα βήμα πιο μπροστά το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς για εμάς δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο. Το ματς ήταν μονίμως στη διακοπή από συνεχείς... τραυματισμούς των αντιπάλων, ενώ ο διαιτητής πήγε πάνω από δέκα φορές στον πάγκο τους για... παρατηρήσεις και κάρτες! Δεν υπήρχε ρυθμός στον αγώνα, αντιθέτως υπήρχε εκνευρισμός ο οποίος μας επηρέασε αρνητικά. Είναι κατανοητό ότι η κάθε ομάδα θέλει να πάρει βαθμούς εκεί που έχουμε φτάσει πλέον, όμως τα Βριλήσσια έχουν αποδείξει όλη τη χρονιά ότι προσοαθούν να πάρουν ό,τι τους αξίζει με ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Τερψιθέα που ήρθε να παίξει με τον πρώτο στην έδρα του και πήρε θετικό αποτέλεσμα».

Όσο για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου (20/4), ο 43χρονος προπονητής σημείωσε: «Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Πλέον, δεν μας παίρνει για την παραμικρή απώλεια βαθμών! Το παιχνίδι με τον Αστέρα θα έχει ιδιαίτερη δυσκολία για τους δικούς μας ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε φυσικό χόρτο. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και για αυτό το σκοπό να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35