social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε το ντέρμπι της δεύτερης θέσης ο Ασπρόπυργος, 2-1 στη Γκορυτσά τον Απόλλωνα Ποντίων

Πήρε το ντέρμπι της δεύτερης θέσης ο Ασπρόπυργος, 2-1 στη Γκορυτσά τον Απόλλωνα Ποντίων

 Ο Ασπρόπυργος ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι. Η ομάδα του Ζήση Ζήκου επικράτησε στο γήπεδο της Γκορυτσάς με 2-1 του Απόλλωνα Ποντίων και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Μανδραϊκό. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ασπρόπυργος είχε να κερδίσει τον Απόλλωνα από το 2017 σε όλες τις διοργανώσεις...

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος ευτύχησαν να μπουν μπροστά με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του δεινού σκόρερ Τσιγγόπουλου. Στο 18' με κοντινό πλασέ, μετά από σουτ του Δηλαβέρη και στο 40' με σουτ, αυτή τη φορά από ασίστ του Δηλαβέρη. 

Οι Πόντιοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 42' με τον Κουραβέλα να πιάνει ωραίο μονοκόματο σουτ έξω από την περιοχή. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου επέβαλε το ρυθμό της και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι στο 59' έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Πρέσα με δεύτερη κίτρινη, ο Απόλλων ήταν αυτός που πίεζε και μάλιστα είχε δύο δοκάρια με τους Μπουρτένη(67') και Σεμερτζίδη(73'). 

Το τελικό σκορ όμως δεν άλλαξε, με τον Ασπρόπυργο να παίρνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που του δίνει ώθηση για τη συνέχεια. 
Μετά τη λήξη του αγώνα και όπως αναφέρει ο διαιτητής Αλιάγας στο φύλλο αγώνος,  άγωνστοι φίλαθλοι χωρίς να είναι εφικτό να διακρίνουμε διακτριτικά πέταξαν κροτίδες  και πέτρες έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών στο πίσω μέρος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της τουαλέτας, ενώ μία πέτρα εισήλθε εντός των αποδυτηρίων. 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσούλφας, Λάσκος(61' Σεμερτζίδης), Πουρουζίδης Δ.(61' Νίκας), Κουραβέλας, Πετσίτης, Στάσης(56' Σιδηρόπουλος), Μπουρτένης, Πρέσας, Βασιλόπουλος, Πουρσανίδης(82' Πουρουζίδης Ν.), Αθανασιάδης. 

ΑΣΠΤΟΠΥΡΓΟΣ: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Φλέγκας, Χιώτης, Τσιανάκας(90' Μουστάκα), Κώνστας, Τούσης, Τσιγγόπουλος(69' Ρούσσος), Δηλαβέρης, Στρατιδάκης(93' Τόρρα). 


Σχετικά άρθρα

Εντυπωσιακός ο Βύζας Μεγάρων Β', 4-1 την ΑΕ Ζεφυρίου

Αποκλεισμός για Πανελευσινιακό, 3-1 από Απόλλωνα Πόντου

Πρώτο «τρίποντο» ...παραμονής ο Αίας Παραλίας, 2-1 τον Εθνικό Πανοράματος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35